2019. jún 11.

Megtörve - tényleg ennyire megtört az RTL?

írta: FoA
Megtörve - tényleg ennyire megtört az RTL?

Tegnap, azaz pünkösdhétfőn startolt el az RTL klub új török sorozata, a Megtörve. Az első, dupla rész kifejezetten rossz nézettséget szállított hétfő este az RTL-nek, de bármennyire is lehet furcsa, a 10%-ot is alig megütő sorozat nem az első, amit a Barátok közt-Fókusz kombó közé beszúr az RTL. Ki emlékszik rá? A TOVÁBB gombra kattintva kiderül! 

megtorve-elozetes-hamarosan-az-rtl-klubon_image_58881960632dd6841ef3e73169db_16-9.jpg

Mindenekelőtt pár szó a nézettségről!

Talán annyi lehet az RTL vigasza ebben az egész tegnap estében, hogy az este 9-es, filmes sávban a Film+ még a TV2-n, és a főcsatornánál is nézettebb volt, bár este 6-tól a Híradó 17,7%-on állt meg, a Fókusz 16,2%-ot mutatott, a megtörve kerek 10%-ával lényegesen gyatra számot produkált. a MűsorVízió blog szerint kb 19:50 körül folyamatosan kapcsoltak át a Bezár a Bazárra a nézők. Mindenesetre ez nem a legjobb hétkezdése az RTL-nek. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a sorozat sorsa.

De ez nem az első alkalom, hogy ilyen csináljon az RTL. 2006-ban, amikor az RTL megvette a Labdarúgó VB közvetítési jogát, teljesen értelmetlenül megvették az akkor frissnek számító, Natalia Oreiro főszereplésével készült Te vagy az életem című, argentín szappanoperát, amelyet kifejezetten sokan néztek és szerettek is, így az összes részt le is tudta belőle adni az RTL, sőt, évekkel később meg is ismételték az egész sorozatot előről, persze nem főműsoridőben. Mindig elmondom, most is. Egy adás még nem számít, bármi történhet, de lehet az is, hogy annyira rossz nézettséget hoz majd a török sorozat, hogy meg kell cserélni a Barátok közttel is.

Pedig az RTL szinte mindenhol, ahol tehette, promózta a műsort, ennek ellenére történt az, amiről fent írtam.

Fotó: RTL klub

Szólj hozzá

RTL klub Megtörve