2019. máj 28.

Új sorozat az RTL-en, korábbra kerül a Barátok közt

írta: FoA
Új sorozat az RTL-en, korábbra kerül a Barátok közt

Június 10-től nyári műsorrendre vált az RTL klub. Komolyabb változásra nem kell számítani, de lesz premier tartalom a csatornán. Részletek a TOVÁBB gombra kattintva!

rtl_klub_black_logo.jpg

A Konyhafőnök új évada június 7-én véget ér, és evvel elkezdődik a nyári időszámítás az RTL klubon.

Június 10-én, pünkösdhétfőn indul az RTL új török sorozata, a Megtörve, mely a 2005-ös Ütközések című, Oscar-díjas film sorozat változata. A sorozat napi szinten fog majd menni, minden este a Fókusz után. 

Továbbra is jelentkezik nyáron a Barátok közt. A Mátyás Király tér életét bemutató sorozatban rengeteg változás történik, például több szereplő is elhagyja a szériát. A sorozat minden este, 20:35-től jelentkezik az RTL klubon.

Hétvégén továbbra sem lesz változás, szombaton a Híradó után a Fókusz Plusz, majd az esti film jön, vasárnap pedig már a Híradó után filmek lesznek láthatóak az RTL klubon.

Most pedig a hétköznap esti műsorokról; 

Június 10-én debütál a Megtörve, 19:35-től, amit pünkösdre való tekintettel nem a BK, hanem a az Ütközések c. film lesz látható, amiről egyébként előbbi sorozatot is mintázták, ahogy azt már fent említettem. Kedden jön a Magnum, szintén dupla résszel, szerdán egy szintén új sorozat, a Mr. Whiskey debütál majd,  csütörtökön dupla résszel elindul a Mi kis falunk - az elejétől, így a nézők újra láthatják kedvenc sorozatukat az első évadtól. Pénteken lekerül a képernyőről a Doktor Murphy, és helyette egy új sorozat, az Isten belájkolt! kerül képernyőre, szintén dupla résszel.

Az új műsorrend június 10-től, illetve 11-től lép majd érvénybe az RTL klubon!

Fotó:RTL Sajtóklub

Szólj hozzá

Barátok közt RTL klub