2019. ápr 17.

Búcsúzik a Drága Örökösök első évada, de jön a második

írta: FoA
Búcsúzik a Drága Örökösök első évada, de jön a második

Hamarosan véget ér a Drága Örökösök első évada, mely hatalmas sikernek örvend. A helyét a Konyhafőnök veszi át, melyben most Sárközi Ákos visszavágót kért Rácz Jenőtől, a tavalyi séfek csatájának győztes mentorától. Az Örökösökről ma újabb részletek derültek ki, melyet a TOVÁBB gombra kattintva el is lehet olvasni.

dor_ep03_2.jpg

A Drága Örökösök január 1-jén indult az RTL klubon, és azóta töretlen sikernek örvend az RTL klub új napi sorozata. A főbb szerepekben Koltai Róbertet, Hajdú Stevet, Járó Zsuzsát, Kovácsa Lehelt, Bede-Fazekas Szabolcsot, Lengyel Ferencet, Mohai Tamást, Horváth "Sisa" Annát, és Fekete Lindát láthatjuk, de már nem sokáig, ugyanis jövő pénteken, azaz április 26-án elbúcsúzik a sorozat első évada

Rengeteg elvarratlan szál van mg a sorozatban, az egyik például az, hogy ki lehet a titokzatos özvegy, vagy az, hogy sikerül-e lebuktatni Zsókáéknak Subicz János polgármestert, vagy mi lesz Atillával a börtönben, és hogy lakul Dia és Szláven kapcsolata. Nos, ezek még nyitott kérdések, amelyekre lehet, hogy csak a sorozat második évadában kapunk választ. Ugyanis már elkezdődtek a Drága Örökösök második évadának forgatásai. Ezt a mai Reggeliben Ullmann Mónika(a sorozatban Robi főnökasszonya) mondta. Természetesen kerestük az RTL klubot a hírrel kapcsolatban, akik még nem válaszoltak, de amint megérkezik, a cikk azonnal frissül.

Fotó: RTL klub

Szólj hozzá

RTL klub Drága örökösök