2019. már 07.

Visszatér az RTL klub egyik régi műsora

írta: FoA
Visszatér az RTL klub egyik régi műsora

Visszatér az RTL klub képernyőjére a Házasodna a Gazda! A műsor 2012-ben debütált az RTL klubon, akkor Lilu volt a műsorvezető, és a győztes Szilveszter Gazda lett, aki később feltűnt még a Szombat Esti láz 2013-as, RTL II-es évadában. A műsor most visszatér, mától várják a jelentkezőket, részletek a tovább mögött az RTL ma kiadott közleményében:

rtl_klub_black_logo.jpg

A Házasodna a gazda című dokureality-ben gazdálkodó életmódot folytató, vidéki, egyedülálló (lehet elvált, özvegy, agglegény, szingli is) nők és férfiak keresik a szerelmet. 

Az RTL Klub jelenleg azokat a gazdasszonyokat és gazdákat keresi, akik földművelésből, borászatból, állattartásból, erdő-, hal- vagy biogazdálkodásból élnek, önálló egzisztenciával rendelkeznek, keményen dolgoznak és szeretnének párt találni maguknak. 

A jelentkezésre buzdító felhívás csütörtök estétől látható majd a csatornán. A műsor nem díszletek között zajlik, hanem a gazdák világában, ahol a ház, a kert, az állatok, a föld van középpontban. Ennek köszönhetően - ahogy az 2012-ben már látható volt a Házasodna a gazda első évadában - ez nem egy hagyományos párkereső műsor, mert a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges miliője és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból. 

A csatorna a tervek szerint nyár elején mutatja be azokat a szereplőket, akik majd ősztől keresik a párjukat.

A házasodna a gazda műsorvezetője Nádai Anikó lesz, aki a következőt tanácsolja a jelentkezőknek: „Ha mindennapi kenyered gazdasági munkával keresed és nincs kivel megosztanod, akkor jelentkezz!” 

A műsorba március 7-étől várják a gazdák jelentkezését, a www.rtl.hu/gazda oldalon.

Fotó:RTL klub

Szólj hozzá

RTL klub Házasodna a Gazda!