2019. már 02.

Végleg megszűnt a Legyen Ön is Milliomos!

írta: FoA
Végleg megszűnt a Legyen Ön is Milliomos!

Ez a hír nem ért villámcsapásként a nézettségi adatokat hétről hétre látván, és hát, ha őszinte akarok lenni, ez a változat sem igazán ért fel Vágó szintjére, ám erre Gundel-Takács Gábornak minden lehetősége megvolt, és talán nem is vele volt a baj, hanem minden mással. Nyilvánvaló volt, hogy a TV2 nem viszi tovább az RTL-nél 10 évig jól bevált díszletet, és nyereményeket, és minden egyéb mást, de annyira nem kellett volna megváltoztatni az egészet. Na mindegy, a TOVÁBB mögött folytatom a cikket, melyben a tegnap megjelent Fischer Gábor-interjú legfontosabb részleteit is leírom.

legyen_on_is_milliomos_forgatasi_beszamolo_3.jpg

A milliomos visszatérése villámcsapásként ért mindenkit. A műsor kétszer megbukott, egyszer Fábryval az RTL klubon, aztán később Friderikusszal az RTL II-n. A TV2 viszont vállalta, hogy megpróbál egy nagyon nagyot odacsapni az RTL-nek, de a bomba csak az első két adásra hatott ki. A milliomos január közepe óta csak szenvedett nézettségben, még a ValóVilág fináléját is többen nézték egy kisebb kábeladón. A műsor megszűnését Gundel-Takács Gábor, a vetélkedő műsorvezetője Facebbok-oldalán jelentette be. Elmondása szerint a műsor jóval később került képernyőre, mint kellett volna, emellett rengetegszer hirtelen műsorváltozások miatt volt, hogy este 10 órakor kezdődött a műsor. A Milliomosnak tehát itt és most vége, emléke szívünkben tovább él! 

Tegnap Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a SorozatWikinek adott hosszú interjúban értékelte 2018-at.

Elmondta, hogy "az adjunk minden nap mást elv"  eredetileg nem így nézett volna ki, minden napra egy show-műsort szerettek volna adni, de ez gazdasági okok(!) miatt nem jött nekik össze, így került a Sztárok és párok, és a Mit tenne a gyereked? szerda és csütörtök estére.

Bejelentette,hogy új útvonalon, 2019-ben visszatér az Ázsia Expressz, amely a csatorna egyik legnézettebb műsora, emellett hamarosan visszatér az Áll az Alku!, és a Bezár a Bazár! is. Ellenben idén tavasszal nem tér vissza a Nagy Duett, így tavasszal a két nagy kereskedelmi csatorna egyikén sem lesz nagy, hétvégi show-műsor, pedig ez évekig elképzelhetetlennek tűnt. 

Ezek mellett pedig Fischer Gábor bejlentette, hogy szeretnék megerősíteni a nézőkkel a napi kapcsolatot, ezért dolgoznak egy napi fikciós sorozaton is, ami valószínűleg ősszel indul el a TV2-n!

Fotó:TV2

Szólj hozzá

TV2 RTL klub Legyen ön is milliomos Gundel-Takács Gábor