2019. jan 15.

Még tavasszal újraindulhat az Áll az Alku!

írta: FoA
Még tavasszal újraindulhat az Áll az Alku!

2017 májusában érkezett a hír, hogy 7 év után a TV2 feltámasztja a legendás Áll az alkut Gundel-Takács Gáborral. Aztán jött a hír, hogy Gundel és a TV2 nem tudott megegyezni, de aztán végül is 2017 augusztusában mégis a legendás műsorvezetővel tért vissza az Áll az Alku. A műsor közepes számokat hozott, a TV2 mégis úgy döntött, hogy készít még egy évadot a műsorból, amely 2018 februárjában vissza is tért, és több mint kétszer annyi adást forgattak a második évadra, mint az elsőre. Tavaly március óta viszont szünetel a műsor, de a TV2 ma megtörte a csendet. Részletek a TOVÁBB gombra kattintva.

allazalku2017.png

Ma a TV2 bejelentette, hogy idén újra visszatér a műsor, a műsorvezető továbbra is Gundel-Takács Gábor lesz, és a tétek sem változnak, továbbra is több mint 100 millió forint lesz a főnyeremény. Jelentkezni a TV2 honlapján lehet.

A műsorba való jelentkezést elég korán meghirdette a TV2, ezért könnyen lehet, hogy akár már tavasszal újra képernyőre kerülhet a táskás játék. 

Gundel-Takács Gábor jelenleg is látható a TV2 képernyőjén, az újraindult Legyen ön Is Milliomos! házigazdájaként. A műsor kicsit gyengébben hoz, mint az Áll az alku, tegnap például a saját negatív rekordját is megdöntötte a műsor, de összességében nem hoz olyan rossz számokat a játékok játéka.

Fotó és videó:TV2

Szólj hozzá

TV2 Áll az Alku Legyen ön is milliomos Gundel-Takács Gábor