2018. dec 08.

Itt lesz idén látható a Reszkessetek betörők!

írta: FoA
Itt lesz idén látható a Reszkessetek betörők!

Tavaly nagy port kavart, hogy az évek óta az RTL karácsonyát színesítő karácsonyi film, a Reszkessetek betörők a TV2-ön lesz látható. Tegnap este kiderült, hogy ki is adja majd idén karácsonykor Kevin megunhatatlan történetét. A TOVÁBB gombra kattintva kiderül a nagy titok!

reszkessetek-betorok-320x180.jpg

Nos, tegnap este a TV2 leleplezte a nagy titkot, mégpedig azt, hogy idén is ők adják majd a Reszkessetek betörők-trilógiát, melyhez egy kisfilmet is készítettek.

A kisfilmből az is kiderül, hogy idén december 24-én,25-én,és 26-án is látható lesz a film első,  második és harmadik része.

A kisfilmben Kevint Stohl András, az anyát Ördög Nóra, a két rablót Majka, és Tilla alakítják.

Ezen bejelentés után kíváncsian várjuk az RTL klub karácsonyi műsorát, tavaly kiválóan megoldották a helyzetet olyannyira, hogy az Ilyen az élet c. film le is nyomta nézettségben Szenteste a Reszkessetek betörők 1. részét.

A 2017-es karácsonyi filmben egyébként rengeteg szinkronhiba volt,például akkor,amikor Kevin rájön arra,hogy otthon hagyták,azután a zene alatt nem azt kiabálja főhősünk,hogy "Szabad vagyok" ,hanem azt,hogy "Free",ami előbbi kijelentés angol megfelelője.Ez is tehát az bizonyítja,hogy a TV2 nem tudott normális szinkront sem készíteni,talán idénre sikerül

A kisfilm alább megtekinthető,kedden pedig részletesen elemezzük az RTL klub idei karácsonyát.

Szólj hozzá

TV2 Karácsony2018