2018. aug 27.

A TV2 2018-as őszéről

írta: ReklámInvázió
A TV2 2018-as őszéről

Úgy illendő, hogy ha az RTL klub őszi műsorairól a sajtótájékoztató után cikket írtam, akkor a TV2-nél is így tegyek. Most tehát következzenek azok a műsorok, melyekről már többet tudunk. A TOVÁBB gombra kattintva megtekinthetők a részletek.

tv2_osz_2018_emojik.jpg

Este a Tények végén Gönci Gábor kapcsolta élőben Tillát és Majkát Máltáról, akik a hamarosan induló Legbátrabb páros című műsorról tájékoztatták a nézőket. Neveket nem mondtak, csak annyit, hogy Máltán fog forogni, nemcsak egy kastélyban, hanem az egész szigeten.

 

Majd ezután az ajánlóban csak annyit mondtak, hogy még két perc, és utána tényleg elárulják, hogy a Piramissal kezdenek. Elárulták, hogy hamarosan indul a Sztárok és Párok, a Sztárban Sztár és Csak show és más semmi is.

Volt még szó arról is hogy indul a Filmverzum, mely csak annyit jelent, hogy szombat és vasárnap esténként filmeket ad majd a TV2.Ezután jött a bejelentés, hogy a TV2 a Piramissal majd a MasterChef VIP-val indítja majd a 2018-as, minden eddiginél izgalmasabb őszi szezont.

letoltes_1.jpg

Jövő hétfőn kiderül, hogy ki nyerte az első hetet, a merész TV2,vagy a biztosra menő RTL klub (a merészt, és a biztosra menőt a bejelentésekkel kapcsolatban írtam).

Szólj hozzá

TV2 A piramis MasterChef VIP Máltai Reality