2018. aug 14.

Ilyen lesz az RTL klub idei ősze!

írta: FoA
Ilyen lesz az RTL klub idei ősze!

A VIASAT 3 őszi műsorairól már a múlt hét óta tudni lehet, most viszont az RTL klub is bejelentette,hogy hogyan kezdi majd el az őszt.A részleteket a TOVÁBB gombra kattintva el lehet olvasni.A műsorok nagyon izgalmasak,érdemes mindegyiket megnézni.

forgatas.jpg

NYERŐ PÁROS

Az RTL klub az őszi szezont augusztus 27-én indítja a Nyerő Páros című műsorral,mely 2016 egyik legsikeresebb műsora volt,nem véletlen,hogy a kritikusok díját,a Televíziós Újságírók díját is megnyerte.A műsorban most kilenc sztárpár,Delhusa Gjon és Molnár Fanni, Dobó Ági és Kis Csaba, Gáspár Laci és Gáspár Niki, Kefir és Mihalyi Mariann, Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Júlia, Solti Ádám és Kis Berni, Tokár Tamás és Kovács Dóri, Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc, Veiszer Alinda és László Pál teszik próbára magát a műsorban. 

rtl_nyeroparos40223.jpg

Fotó:RTL Klub/Sárosi Zoltán

X-FAKTOR 8.

Hamarosan indul az RTL klub legendás showműsora,a X-faktor.A műsornak ez már a nyolcadik évada,2010-től - egy év kihagyással - minden éven az RTL klub őszi műsorai között szerepel.(2015-ben a Hungary's Got Talent volt képernyőn - szerk.)2010-ben még a műsort Ördög Nóra és Sebestyén Balázs vezették,a következő évadot viszont már Balázs nem vállalta,így Ördög Nóri vezette a műsort egyedül 2013-ig. Ezt követően Istenes Bence és Lilu lettek a műsorvezetők,ahonnan utóbbi egy évad után kiszállt,így 2016-ig Istenes egyedül vezette a műsort.2017-ben Kiss Ramóna kiszállt a Barátok köztből,az RTL pedig látott benne fantáziát,így 2017 második felére Rami már a Reggeli,az X-faktor,és a Celeb vagyok,ments ki innen! műsorok műsorvezetője lett.Az X-faktor hetedik évadjában egy mentorcsere is volt,Tóth Gabi helyett Radics Gigi ült a megüresedett mentorszékbe.A műsorban nem lesz nagy változás,a műsorvezető marad Kiss Ramóna,és a mentorok is maradnak,így újra láthatjuk majd kiborulni,sírni,vagy nevetni ByeAlexet,Radics Gigit,Gáspár Lacit,és Puskás Petit.

SZENZÁCIÓS NÉGYES

Az RTL le akarja nyomni a Csak Show és más semmit!

Szeptember 2-től az RTL Klub vadonatúj, saját fejlesztésű műsorral jelentkezik: a vasárnap esténként képernyőre kerülő Szenzációs Négyesben egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négytagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással: olyanban is, melyben otthonosan mozognak és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket.

Az 50+ képviselői – Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András, Magyar Attila – rutinjukra építhetnek majd. A negyvenesek – Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve, Kökény Attila – elszántságukkal szállnak csatába. A harmincasok – Tóth Gabi, Nagy Alexandra, Szabó Simon, valamint ÉNB Lali – lendületességükkel operálnak, míg a húszas éveiket taposók – Szabó Zsófi, Michl Juli, Oláh Gergő, Szalay Bence – bizonyítási vágyukkal felvértezve igyekeznek majd a legjobbak lenni.

A generációk minden vasárnap újabb és újabb műfajú produkciókban mérik össze erejüket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik. Csak a legjobb csapat lehet a Generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó. 

A Szenzációs Négyes csapatainak produkcióit háromfős zsűri – Ráskó Eszter, Alföldi Róbert és Ganxsta Zolee – és persze a nézők is véleményezik. A műsorvezető Istenes Bence lesz - áll a csatorna közleményében.

iden-osszel-ezt-nezed-az-rtl-en_image_d22749e141e6a4d9afb664b750a2.jpg

Fotó:RTL Klub/Sárosi Zoltán

Konyhafőnök VIP 3. - a Séfek csatája

A népszerű gasztro reality VIP kiadással és új, még fordulatosabb formában kerül a képernyőre. A két Michelin-csillagos séf – Sárközi Ákos és a Sanghajból a műsor kedvéért hazaérkező Rácz Jenő – hírességekből válogatják ki csapatuk tagjait, és döntenek a versenyben maradásukról is. A séfeket Fördős Zé és az előző évadokból már ismert zsűritagok is segítik. Csak egyvalaki lehet a Konyhafőnök VIP és a 10 millió forint nyertese! A műsor házigazdája Fördős Zé lesz.

A MI KIS FALUNK 3. ÉVADA

Szeptember 1-én, szombaton új évaddal tér vissza a közönségkedvenc A mi kis falunk is. Pajkaszeg lakóinak mulatságos történetei már az első két évadban rengeteg rajongót szereztek a sorozatnak, így 2018 őszén már a harmadik évaddal örvendezteti meg a nézőket az RTL Klub. A már jól ismert szereplők mellett új karakterek is felbukkannak majd: Nagy Sándor rendőrt fog alakítani, az pedig hamarosan kiderül, hogy kik érkeznek még a faluba, hogy felkavarják Pajkaszeg lakóinak életét.

mikisfalunk_day01078.jpg

Fotó:Meister Natália

VV9 powered by Big Brother


A Való Világ története 16 éve kezdődött, most pedig új házigazdákkal jön a 9. évad! Nádai Anikó és Puskás Peti műsorvezetésével Magyarország egyik legsikeresebb valóságshow-ja újra beköltözik az otthonokba! Öröm, botrány, szerelem és a végén a 9. győztes, aki mindent visz! A tét most is hatalmas, hiszen aki a leendő villalakók közül a legjobbnak bizonyul, 36 millió forinttal lesz gazdagabb! 

Survivor 4.

A világ legsikeresebb túlélő show-ját most is a Fülöp-szigeteken forgatta a magyar stáb. A versenyzőkre idén még keményebb és embert próbálóbb feladatok és körülmények vártak. A taktika és a kitartás játékában csak az viheti haza a 20 millió forintot, aki képes dacolni az éhséggel és a kegyetlen időjárási viszonyokkal, valamint úgy tudja manipulálni versenyzőtársait, hogy a végén ő legyen az egyetlen Survivor. A műsorvezető ezúttal is Istenes Bence.

Reality Robbanás

Elindul az RTL most!-on a  Reality Robbanás nevű exkluzív, csak limitált ideig elérhető válogatás is, ahol valóságshow-k újszerűen feldolgozott tartalma várja azokat, akik az idén ősszel induló új évadok előtt szeretnék újra átélni a Nyerő Páros, a Való Világ, az X-Faktor vagy éppen a Survivor korábbi adásainak legjobb pillanatait!

Az új műsorok miatt augusztus 27-től változik a hétköznapi,illetve a hétvégi műsorrend is.A Fókusz ismét elkerül a főműsoridőből,és 17:25-kor lesz látható,emiatt az Elif 16:10-kor,a Story Extra 15:40-kor kezdődik.

A hétköznap esték is máshogy alakulnak majd.A Nyerő párost ugyancsak a Barátok közt és az Éjjel-nappal Budapest követi.

A hétvégék is máshogy alakulnak majd,már augusztus 25-én visszatér a nyári szünetéről a Fókusz Plusz,amely már 21 éve minden vasárnap(először akkor volt) szombaton jelentkezik.Utána tehát szeptember 1-től Mi kis falunk 3,vasárnap a Híradó után Szenzációs négyes.

Az RTL klub hétköznap estéi így néznek ki tehát augusztus 27-től

15:40 Story Extra

16:10 Elif- a szeretet útján

17:25 Fókusz

18:00 Híradó

19:05 Nyerő páros

20:15 Barátok közt

20:55 Éjjel-nappal Budapest

22:05 Heti sorozatok,magazinműsorok

Hétvégén pedig így alakul a műsorrend:

Szombat

18:00 Híradó

18:55 Fókusz Plusz

20:00 A mi kis falunk

21:00 Film

Vasárnap

18:00 Híradó

19:00 Szenzációs négyes - a generációk csatája

21:35 Film

 Survivor forgatás fotó:RTL Klub/Rácz Tamás

Szólj hozzá

Sorozatok Survivor X-faktor RTL klub Nyerő Páros A mi kis falunk Konyhafőnök VIP őszi szezon 2018 Szenzációs négyes ValóVilág9