2020. aug 01.

Az őszi szezon indulása előtt pakolgatja műsorait a TV2

írta: FoA
Az őszi szezon indulása előtt pakolgatja műsorait a TV2

Mint azt mi is megírtuk , egy hirtelen döntés értelmében az eredetileg a Super TV2-re tervezett MasterChef VIP augusztus 3-tól a TV2-n tér vissza minden hétköznap este a Tények Plusz után, 19:40 perctől. Nos ez így is volt, eddig.

20200723masterchef-vip.jpg

A csatorna ugyanis úgy döntött, hogy az eredeti döntésének értelmében mégsem veszi le a Hegyi Doktor - Újra rendelt a képernyőjéről, ami keddtől továbbra is Magyarországon eddig még nem vetített részekkel fut tovább a TV2-n.

De hogy miért is tart hosszú hétvégét a sorozat? Nos, azért, mert a TV2 úgy döntött, hogy a hamarosan visszatérő Egyszer volt Budán Bödör Gáspár - Bödörék című sorozat bizonyára jobb felvezetésnek bizonyulna a MesterChef VIP-nek, mint a 18-49-ben gyengén muzsikáló Hegyi ...

Tovább Szólj hozzá

TV2 Műsorváltozás MasterChef VIP

2020. júl 28.

Mit néztünk régen? - 26. rész

írta: FoA
Mit néztünk régen? - 26. rész

15 évesek a kertévék, mindketten új csatornák indításával ünnepelnek

Egy héttel ezelőtt 2012 tavaszának RTL-es, és TV2-es műsorkínálatát idéztük fel, mely ide kattintva megtekinthető. Szó volt a Friderikusz-féle Legyen Ön is Milliomos visszatéréséről, az utolsó Megasztárról, és arról is, hogy minimális időkülönbséggel az RTL klub, és a TV2 is bejelentette, hogy új csatornát indít RTL II, és Super TV2 névvel, már ősszel. Mai cikkünkben főként az új csatornák induló kínálatáról esik majd szó, de természetesen szó lesz az RTL klub, és az ismét megújuló TV2 őszi műsorkínálatáról is a TOVÁBB gombra kattintva!

fu490.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

2020. júl 21.

Ismét délutánra kerül a Barátok közt - Itt az RTL első őszi műsorrendje

írta: FoA
Ismét délutánra kerül a Barátok közt - Itt az RTL első őszi műsorrendje

Mint ahogy azt ma mi is megírtuk , augusztus 3-tól, vagyis nem teljesen két hét múlva ismét visszatér a Konyhafőnök, melynek legújabb, civil évadát a koronavírusjárvány alatt forgatták. A műsor miatt azonban teljesen borul az RTL klub április végétől bevezetett, nyári műsorrendje, melyben csak a Híradó, és a Fókusz marad a helyén. Sajnos a Barátok közt nézőinek rossz hír, hogy kedvenc sorozatuk ismét késő este, illetve a délutáni órákban lesz látható. Hogy pontosan mikor, az alább kiderül.

bklogo2020.jpgDélután továbbra is új részekkel jön az Elif - A szeretet útján, mely 15:00-kor kezdődik . 16:00-tól egy új sorozat, az Egy csodálatos asszony kerül képernyőre.  17:05 perctől kerül képernyőre először aznap a Barátok közt , melynek ...

Tovább Szólj hozzá

Barátok közt Fókusz RTL klub Konyhafőnök Mi kis falunk

2020. júl 21.

Már augusztusban elindul a Konyhafőnök

írta: FoA
Már augusztusban elindul a Konyhafőnök

A népszerű gasztro reality, A Konyhafőnök (gyártó: Solaz Media) eddig még sosem látott casting epizódjai hatalmas kiborulásokkal, botrányokkal, megható és vicces pillanatokkal, vadonatúj formában augusztus 3-tól minden hétköznap 20:10 az RTL Klubon!

kozlemeny_kep.jpgAmatőr szakácsok tömegei igyekeznek lenyűgözni ételeikkel Fördős Zét és a Michelin-csillagos séfeket, Sárközi Ákost és Rácz Jenőt, hogy bekerüljenek a Konyhafőnök versenyébe. Persze nem mindenki viseli jól az elutasítást és tűri jól a kritikát. A sértett versenyző jelöltek a zsűrit sem kímélik, ha önérzetükről van szó, így hangos szóváltásokkal, ajtócsapkodással, hisztikkel adnak hangot nemtetszésüknek. A most először látható casting epizódokban a versenyzők nem egyszer ...

Tovább Szólj hozzá

RTL klub Konyhafőnök Őszi szezon 2020

2020. júl 18.

Mit néztünk régen? - 25. rész

írta: FoA
Mit néztünk régen? - 25. rész

Fridivel folytatódik a Milliomos, indul az RTL II, és a Super TV2

Egy héttel ezelőtt, cikksorozatunk 24. részében 2011 műsorait idéztük fel. Szó volt a Való Világ ötödik szériájáról, és annak konkurens műsoráról, az ÖsszeEsküvőkről, amely hatalmas bukás lett még úgy is, hogy a TV2 elcsábította Alekoszt is. Emellett szó esett az RTL klub bukott sorozatáról, a 3 rész után lekerülő Casinoról, és arról is, hogy a csatorna Vágó Istvánnal kezdett el tárgyalni a visszatérő Legyen Ön is Milliomos miatt. Ma, sorozatunk 25. részében 2012 tavaszának RTL-es, és TV2-es műsoraival, és történéseivel foglalkozunk a TOVÁBB gombra kattintva!

20120403-legy-kepben-csillag-szuletik-zsuri2.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

2012 TV2 RTL II RTL klub Mit néztünk régen? Supertv2

2020. júl 11.

Mit néztünk régen? - 24. rész

írta: FoA
Mit néztünk régen? - 24. rész

Folyamatosan építi le bevált műsorait az RTL klub

Előző héten a 2010-es év műsoraival foglalkoztunk a Mit néztük régen? sorozat 23. részében, melyet ide kattintva megtekinthettek. Szó volt a X-faktor indulásáról, Majka TV2-es átigazolásáról, és a Való Világ negyedik szériájának indulásáról is. Ma, sorozatunk 24. részében a 2011-es év tévés történéseivel foglalkozunk, mely talán az RTL klub szempontjából a legdrámaibb lesz, hiszen, - mint ahogy az alcímben is jeleztük - rengeteg jó nézettséget hozó műsort vett le a csatorna a képernyőjéről, de hogy pontosan melyek is ezek, az a TOVÁBB gomb után kiderül!

lead_original.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

2011 TV2 RTL klub Mit néztünk régen?

2020. júl 04.

Mit néztünk régen? - 23. rész

írta: FoA
Mit néztünk régen? - 23. rész

Jön az X-faktor, visszatér a Való Világ

Előző heti cikkünkben 2009 tévés műsoraival foglalkoztunk. Szó volt az új játékmesterrel visszatérő Legyen Ön is Milliomosról, Vágó István TV2-es átigazolásáról, és arról is, hogy rengeteg karaktert ölt meg a TV2 saját napi sorozatában, a Jóban Rosszban-ban. Aki esetleg lemaradt, cikksorozatunk 22. részét itt megtalálja. Ma 2010-ig repülünk vissza az időben, hogy megnézzük, milyen műsorok indultak el akkoriban az RTL klubon és a TV2. A Mit néztünk régen? múltidéző sorozatunk 23. része a TOVÁBB gomb után elérhető.

x_faktor.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

2010 TV2 RTL klub Mit néztünk régen?

2020. júl 01.

Újra jön a Mi kis falunk!

írta: FoA
Újra jön a Mi kis falunk!

Nyáron ismét napi sorozatként tér vissza a Mi kis falunk! Július 17-től minden hétköznap este 21:00-tól ismét jönnek Pajkaszeg lakói.

oltari_csajok.jpg

A Jófiúk kifutása után, július 17-én, pénteken ismét jön az ország legnézettebb sorozata, amely ezúttal nem az elejétől, hanem a negyedik évad első részétől kerül képernyőre. 

Nemcsak a Mi kis falunk visszatérése lesz az egyetlen újdonság, a jövő héten ugyanis véget ér az RTL klub üzleti showműsorának második évada, de a Cápák között rajongóknak nincs oka aggódni, ugyanis már elindult a jelentkezés a műsor harmadik évadába.

Fotó:RTL klub

Tovább Szólj hozzá

RTL klub A mi kis falunk

2020. jún 30.

Már lehet jelentkezni a Cápák között harmadik évadába!

írta: FoA
Már lehet jelentkezni a Cápák között harmadik évadába!

A Cápák között című üzleti showműsor 2019 tavaszán indult az RTL klubon. Az üzleti realitybe olyan vállalkozók mutatják be cégüket, vagy ötletüket milliárdos befektetőknek, "cápáknak", akik eldönthetik, látnak-e fantáziát az üzletben, és megéri-e nekik befektetni egy-egy vállalkozásba. Az üzleti műsor nézettsége tavaly a vele együtt indult műsorok közül kiemelkedett, de nem számított erősnek. Idén, a minden eddiginél hosszabb évadban(ami április vége óta fut) a nézettség gyengébb volt, mint tavaly, de az RTL klub úgy döntött, berendelik a műsor harmadik évadát. Részletek a csatorna közleményében a TOVÁBB gombra kattintva!

rtl_klub_tavasz_2019_1.jpg

A Cápák sikeres és elismert, milliárdos vagyonnal rendelkező befektetők, előttük mutatják be ...

Tovább Szólj hozzá

RTL klub Cápák között

2020. jún 30.

Mit néztünk régen? - 22. rész

írta: FoA
Mit néztünk régen? - 22. rész

Vágó visszamegy a TV2-höz, beüt a válság a kertévéknél

A Mit néztünk régen? rovat előző részében 2008 őszének műsorairól volt szó. Szót ejtettünk a botrányosan rossz XXL-ről, illetve arról is, hogy az RTL klub után rögtön a TV2 is előrukkolt egy egzotikus körülmények között játszódó sztárszivatós realityvel, kevesebb sikerrel, melyről részletesebben itt olvashattok. Ma 2009-et összegezzük majd tévés szempontból. Többek között szót ejtünk arról, hogy milyen műsorokkal, és milyen változásokkal próbáltak küzdeni a kereskedelmi tévék a váratlanul érkező gazdasági világválság ellen. Részletek tehát a TOVÁBB után cikksorozatunk 22. részében.

hqdefault_1_1.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

2009 TV2 RTL klub Mit néztünk régen?