Szinte biztos, hogy Palik László lesz a Legyen Ön is Milliomos következő műsorvezetője

Egyes hírek szerint az Exatlon Hungary egykori műsorvezetője akár más műsorokban is feltűnhet a TV2-n.
eva_7547.jpg

Kibékült egymással a TV2 és Palik László, aki valóban a visszatérő Legyen Ön is Milliomos műsorvezetője lesz - árulta el a Blikknek egy, a csatornához közel álló forrás.

"A csatorna dolgozói előtt is titok volt a visszatérés, sokunk most, a hírekből értesült róla. Mindenkit nagyon meglepett, mert úgy véltük, a három évvel ezelőtti hangos távozása után sem Palik, sem a csatorna vezetősége nem akar többé közösen dolgozni. Ám úgy tűnik, most megtört a jég" - mondta a lapnak a bennfentes.

A portál megjegyzi, Palik és a TV2 három évvel ezelőtt vesztek össze, amikor a sportriportként is ismert műsorvezető még az Exatlon Hungary házigazdája volt. Emlékeztettek, a Dominikán több hónapon át forgatott produkció hatalmas sikert aratott, a második évadban pedig Paliknak már nemcsak műsorvezetői feladata, de sok minden másra kiterjedő döntési joga is volt. A harmadik széria már halványabb nézettséget produkált, a felvetődő problémák miatt pedig távozott a televíziótól a műsor korábbi producere, Wágner Tamás, Palik pedig az ő korábbi feladatait is el akarta látni. Ezt azonban a csatorna nem támogatta, így a negyedik évad előkészületei közben műsorvezető távozott, s a helyét Monoki Lehel vette át.

A Blikk szerint Palik tervei között nem szerepelt, hogy visszatérjen a műsorvezetéshez, ennek ellenére mondott igent a TV2 felkérésére. "Az elmúlt három évben mind a két félben csillapodtak az indulatok. Amikor felvetődött Palik neve, az esélytelenek nyugalmával keresték meg, és hosszas tárgyalások és békekötés után sikerült is megegyezni vele. Fontos feltétel volt számára a vetélkedő kreatív producerének személye, így egy-két vezető stábtag neve már biztos, de a teljes alkotógárda még nem állt össze. Ha jól tudom, hamarosan elkezdődik majd a forgatás" - nyilatkozott a lapnak egy bennfentes. 

A bulvárlap értesülései szerint Palik egyelőre csak a Milliomosra írt alá, de nem kizárt, hogy a békekötés után újabb műsorokban is feltűnhet a TV2-n.

Többször is megbukott, mégis visszatér a Milliomos

Bár a TV2 még nem erősítette meg hivatalosan a műsor visszatérését, az elmúlt napokban megjelenő pletykák egyre csak erősítik a legendás vetélkedő visszatérését. A pontos visszatérés időpontját viszont egyelőre nem tudni - csak annyi biztos, hogy a 2024/25-ös televíziós évadban lesz látható a vetélkedő. Vagyis legkorábban idén ősszel, legkésőbb pedig jövő tavasszal mutatkozhat be kvízmesterként Palik László.

A Legyen Ön is Milliomos visszatérése egyébként azért is meglepő, mert a vetélkedő az elmúlt tíz évben két csatornán is megbukott. 2012-ben Friderikusz Sándor vezetésével az RTL klubon hasalt el a műsor, 2019-ben pedig a TV2-n nézték kevesen az akkor már Gundel Takács Gábor által vezetett kvízjátékot. Meglátjuk, hogy most Palikkal mekkora szerencséje lesz szebb napokat is látott vetélkedőnek.

Fotó: TV2 Sajtószoba
Kövess minket Facebookon is, ahol további extra tartalmakat találsz.