Ez ám a meglepetés: Pápai Joci lesz az X-faktor másik műsorvezetője

Hosszú idő után ismét két műsorvezetője lesz az RTL tehetségkutatójának.nevtelen_1.png

Miller Dávid mellett Pápai Joci lesz az X-faktor másik műsorvezetője - írja a story.hu.

A portál megkereste az énekest, aki megerősítette a hírt. "A senior kreatív producer, Verebély Marci ötlete volt ez az új felállás. Sok castingon részt vettem, megnéztük, milyen felállásban működne a legjobban ez a műsor, hogyan lehet megújítani. Behívtak egy közös castingra Miller Dáviddal, és az első három percben kiderült, mennyire jól működünk együtt. Nem is nagyon kellett erről utána beszélni, mert mindenki azt érezte, hogy ez egy jel. Nagyon izgalmas feladat ez számomra. Eddig a hasonló nagyszabású showk-ban a zsűri asztalnál ültem, most pedig egy egészen más oldalról tekinthetek bele egy tehetségkutató készítésébe, és ez nagyon izgalmas. Az én szerepem nem is a klasszikus műsorvezetői szerep, aki elmondja, hogy mi fog történni vagy hasonlók, egy sokkal lazább, sokkal inkább hozzám illő feladat az enyém, amiben igazán önmagam lehetek."

szg_8594.jpg

Joci mellett az idei évadban Majka is szerepel majd. Ezzel kapcsolatban az énekes elmondta, „nagyon sok projektben dolgozunk és dolgoztunk már együtt, mindig megvolt közöttünk az összhang. Kiderül, hogy a nézőknek mennyire tetszik majd ez a felállás, de mi nagyon számítunk rájuk. Bízunk benne, hogy akik minket szeretnek, követnek, akik a mi nézői bázisunk, az RTL-re is velünk tartanak. Nagyon izgalmas lesz ez az év."

Miller Dávid és Pápai Joci az rtl.hu-nak nyilatkoztak is a közös munkáról.


A mostani bejelentés szerint tehát idén két műsorvezetője lesz az X-faktornak. Ez azonban nem példa nélküli: 2010-ben Sebestyén Balázs és Ördög Nóra, 2013-ban pedig Istenes Bence és Lilu vezette együtt a tehetségkutatót.

Fotók és videó: RTL Sajtóklub
Kövess minket Facebookon is, ahol további extra tartalmakat találsz.