Megállapodást kötött a Warner Bros. Discovery és a TV2 Csoport

Ez azt jelenti, hogy olyan, máig az RTL-en látható filmek és sorozatok kerülnek a TV2-re, mint a Mentalista, vagy a Harry Potter. De a TV2 vetíti majd először az élőszereplős Barbie-t is.tv2_csoport_2024_wide2.png

Több évre szóló megállapodást kötött egymással a Warner Bros. Discovery és a TV2 Csoport - írja a DTV News.

Mint írják, több nagy filmstúdió után a Warner Bros. is a TV2 Csoportot választotta magyarországi partneréül, az erről szóló többéves megállapodást a napokban írták alá a felek. Ezzel a deal-lel jelentős film-és sorozatkatalógus válik elérhetővé a TV2 Csoport csatornáin, tovább bővítve a programkínálatot.

„A Warner Bros. évtizedek óta a világ vezető tévécsatornái számára készít csúcsminőségű tartalmakat. Megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy mostantól a TV2 és tematikus csatornáink: a SuperTV2, a Mozi+, a Moziverzum, a Prime, a Jocky TV, a TV2 Kids, a TV2 Comedy és a TV2 Klub ezeket a nagyszerű tartalmakat kizárólagosan juttatják el a magyarországi nézők millióinak” - mondta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója. 

A megállapodás értelmében hamarosan a TV2-n lesznek először láthatóak magyar kereskedelmi tévében olyan kasszasikerek, mint a Batman, az Elvis és a Black Adam, 2025-ben pedig a Wonka és a Barbie, valamint debütálnak olyan nagysikerű amerikai sorozatok, mint A takarítónő és a Night Court. Mindezek mellett a WB katalógusának népszerű filmjei és sorozatai is a TV2 Csoport csatornáin lesznek elérhetőek, mint például a Harry Potter, a Csillagok között, a Döglött akták és A mentalista.

A megállapodás azért is meglepő, mert ezeket a filmeket az elmúlt két évtizedben az RTL adta. De ez a tévétásaság sem marad filmjogok nélkül: májusban és júniusban már újra vetített a csatorna Disney-filmeket. Olyanokat, amik az elmúlt években a TV2-n voltak láthatók. 

Fotó: TV2 Csoport
Kövess minket Facebookon is, ahol további extra tartalmakat találsz.