Korábbi győztes lehet zsűritag a Megasztárban, változás az RTL műsorstruktúrájában - ez történt a héten

Több hét kihagyás után jelentkezünk ismét heti összefoglalóval, melyben az RTL és a TV2 háza tájáról érkező híreket vesszük szemügyre.54977537_1bc06ebe3d73e60afc138d6d9fe66069_wm.jpg

Korábbi nyertes lehet a Megasztár egyik zsűritagja

Februárban derült ki, hogy 12 év kihagyás után az idei évben visszatér a Megasztár a TV2-re. Az már a bejelentéskor nyilvánvalóvá vált, hogy a műsorvezető továbbra is Tilla lesz, de azt, hogy kik lesznek az ítészek, a mai napig nem tudni.

A csendet nemrég a Story törte meg. A porták értesülései szerint az egyik korábbi női nyertes tagja lehet a zsűrinek. Mivel az eddigi 6 évadból 4-nek volt női győztese, így elég nyitott még a kérdés, ki kerülhet közülük a zsűriszékbe.

Az egyik korábbi győztes, Radics Gigi korábban két évadon keresztül volt az X-Faktor női mentora, Tóth Vera pedig korábbi TV2-s zenei produkciókban szerepelt, ebből azonban nem lehet következtetést levonni a Megasztár jövőbeli zsűritagjaira vonatkozóan, a csatorna sem reagált a portál megkeresésére ez ügyben.

Lékai-Kiss Ramónával indul műsor a TV2 Play-en

Június 19-én indul a TV2 Playen Lékai-Kiss Ramóna új műsora, melynek címe Titkok Ramónával lesz. Adásonként egy-egy hírességet mutatnak be, megvizsgálva életük kihívásait, sikereit, kudarcait és azokat a pillanatokat, amelyek formálták őket.

A TV2 közleménye szerint minden adás egy izgalmas utazás a hírnév mögé, hogy jobban megértsük és megszeressük azokat az embereket, akik az elmúlt évtizedek alatt az életünk részévé váltak. A TV2 Csoport vezérigazgatója szerint Ramóna személyisége tökéletes ehhez a formátumhoz, rendkívül nyitott és együttérző. A videó podcast vendége lesz többek között Tóth Gabi, Tilla, Szabó Zsófi, Stohl András, Caramel és Gáspár Győző, vagyis a TV2 arcainak színe-java.

Mégsem kerül korábbra az RTL sorozata

Bár úgy volt, hogy hétfőtől este 8-kor kezdődik a Drága Örökösök, az RTL mégis változtat a korábbi terveken, és inkább a Mi kis falunk ismétlését helyezi előtérbe - írja a port.hu.

Az ok valószínűleg a rossz nézettség, ami annak fényében nem meglepő, hogy mióta 2022 végén visszatért a sorozat, egyre gyalázatosabb eredményeket produkál. rtl_dov64084_2.jpg

Képek: TV2 Csoport, RTL Magyarország
Kövess minket Facebookon is, ahol további extra tartalmakat találsz.