Szondi Vanda és Ember Márk is a Reggeli műsorvezetője lesz

Május 6-tól láthatják őket a nézők.embermark_reggeli3.png

Szondi Vanda, az RTL Híradó és a XXI. század című műsorok állandó riportere és Ember Márk, színész csatlakozik a Reggeli csapatához - írja az RTL közleményében.

Szondi Vanda éppen 10 éve erősíti az RTL Híradó kötelékét. Két gyermek édesanyja, évek óta tagja a XXI. század című műsor csapatának, alapvetően belpolitikai riporterként tevékenykedik. Komolyabban egyetemistaként kezdett tévézéssel foglalkozni, ezt követően közel 7 évet dolgozott a köztelevíziónál.

“A Reggeliben a vendégszerepléseket nagyon élveztem, amiben óriási szerepe volt a szerkesztőség kedves, segítőkész és befogadó csapatának. Bár sokszor tudósítottam már élőben a világ legkülönbözőbb pontjairól, a legkülönbözőbb eseményekről, egy több órás élő stúdió műsor adta adrenalin löket semmihez sem hasonlítható. Örülök az új kihívásnak és bevallom izgulok is részben a feladat újszerűsége, részben az ezzel járó változások miatt." A műsorvezetés mellett ugyanis Vanda folytatja híradós munkáját és a XXI. század csapatának is tagja marad.szondivanda_reggeli5.png

Ember Márk gyerekkorában az édesanyja által vezetett színjátszó csoport tagja volt. Több hangszeren játszik, több zenekar tagjaként is lépett már fel. A Színház-és Filmművészeti Egyetem színész szakán diplomázott, gyakorlatát a Vígszínházban töltötte, majd a társulat tagja lett. Dolgozott a Thália Színházban is, jelenleg szabadúszó. Legutóbb az RTL+ Valami Amerika című sorozatában tűnt fel.

“Nagyszerű kihívás, egy élő műsorról van szó, ami abszolút új helyzet számomra és felelősséggel is jár. Kifejezetten jól éreztem magam a vendégműsorvezetői szerepben, igyekszem a legjobb tudásom szerint helyt állni a következőkben. Amikor megérkezett a felkérés, nem kellett sokat gondolkodnom azon, hogy elfogadjam. Egy nagyszerű csapat tagja lehetek, amiért már most hálás vagyok a szerkesztőségnek!”

A Reggeli nézői május 6-tól láthatják Szondi Vandát és Ember Márkot a műsorban.

Fotó: RTL Sajtóklub