2023. nov 30.

Még idén darabokra szedik az RTL KETTŐ-t (frissítve!)

írta: FoA
Még idén darabokra szedik az RTL KETTŐ-t (frissítve!)

Szerdán írtunk arról, hogy egyelőre várat magára az RTL KETTŐ átalakítása. Vagyis, hiába indul az RTL négy új csatornája december 15-én, aznap még biztosan minden marad a helyén a "második főcsatornán". Viszont úgy néz ki, nem sokáig.

ejjel-nappal-budapest.jpg

Bár hivatalosan nem jelentették még be, a csütörtökön kiadott műsorújságból kiderült, hogy több, jelenleg még az RTL KETTŐ-n futó műsor is új adón folytatja december 18-tól, így aztán

valószínűleg még karácsony előtt átalakulhat humorcsatornává az RTL egyik legfontosabb kábelcsatornája.

Arról már korábban írtunk, hogy a Gyanú Árnyékában és a Segítség, bajban vagyok! a Sorozat Klub-ot erősíti majd december 15-től. Most kiderült, hogy a költöző műsorok között van az Éjjel-Nappal Budapest is, ami közel öt év után valószínűleg elköszön az RTL KETTŐ-től.

A sorozat ismétlése december 18-tól az RTL GOLD-ra költözik, így mostanra a néhai RTL klub két, egykoron legnézettebb sorozata 2019 után ismét egy csatornán lesz látható. Az ÉNB ismétlése egyébként onnan folytatódik, ahonnan az RTL KETTŐ-n abbamarad.

A sorozat érkezése miatt lényegesen felborul az RTL GOLD műsora is. A Barátok közt ismétlése 9:40 percre kerül, és egészen 11:45-ig tart. Ezt követi az Éjjel-Nappal Budapest, délután pedig a szokásos Balázs- és Mónika show kerül képernyőre. A reality-sorozat premier epizódjai minden este a Barátok közt után, 22:20-tól, illetve 23:35-től lesznek láthatók.

Érkezik az Activity?

Külön érdekesség, hogy az indulás után néhány nappal lekerül az RTL OTTHON műsoráról az Activity ismétlése is, aminek a helyére a Konyhafőnök VIP 2017-es évada érkezik (ezt szintén ismételte az RTL KETTŐ). Úgy gondoljuk, hogy ez a változás egyáltalán nem véletlen. 

Ha beigazolódnak sejtéseink, akkor könnyen lehet, hogy a friss humorcsatornára került át az Activity ismétlése. A döntés kézenfekvőnek tűnhet, hiszen a nyáron nagyot bukó műsor inkább volt egy humoros showműsor, mint egy vetélkedő.

Hogy valóban itt folytatja-e hánytatott karrierjét az Activity, az majd csak a jövő héten derül ki. Az viszont már biztos, hogy az RTL KETTŐ lesz az otthona - ha sejtéseink beigazolódnak - napokon belül az Agymenőknek, a Jóbarátoknak és a Két pasi meg egy kicsinek is. 

Frissítés:

Péntek délután egyik szerzőnk az RTL GOLD-on lett figyelmes egy promóra, amiben az RTL KETTŐ-re érkező szitkomokat reklámozták. A videó szerint decembertől ezen a csatornán lesz látható a Jóbarátok, a Jim szerint a világ, az Agymenők, az Egy rém rendes család, a Két pasi meg egy kicsi valamint a Mike és Molly. 

Arról, hogy ezen kívül milyen műsorok lesznek a csatornán, és hogy pontosan mikor lesz a váltás, nem esett szó a videóban.

Fotó: RTL 

Szólj hozzá

Activity RTL II Éjjel-Nappal Budapest RTL KETTŐ RTL OTTHON