Megvan, mikor indul a Kanapéhuszárok az RTL-en

A világ 40 országában hatalmas nézettségi sikerrel bemutatott televíziós formátum, a Gogglebox magyar verziója minden péntek este lesz látható.

aa_4.jpg

A Kanapéhuszárok (Gyártó: Scripted Productions) ötletét nem más, mint a TV-nézés adja: most végre szemtanúi lehetünk annak, hogy mások hogyan tévéznek. A nevetéstől, a síráson át, a felháborodottságig – valódi emberek valódi reakcióit láthatjuk – pontosan olyan érzelmi hullámvasutat bejárva, amelyet tévénézők milliói élnek át otthonaikban nap, mint nap. Az öt epizód mindegyikében civil szereplők – otthonuk falai között – reagálnak majd a hét legjobb és legrosszabb műsoraira, történéseire.

Hétről hétre 100 magyar tartalomszolgáltató legeslegjei kerülnek kivesézésre, legyen szó egy tehetségkutató élő show-járól, a legfrissebb hírekről vagy épp egy felkavaró interjúról a Kanapéhuszárok szereplői kendőzetlen őszinteséggel véleményezik majd azt. Épp úgy, ahogy otthon, családi-baráti körben vagy a szomszédukkal közösen tennék.  A többszörösen díjnyertes formátum – amelynek angliai epizódjai a mai napig vezetik a heti nézettségi listákat – civil szereplői nem fogják vissza magukat: így humorból és persze kritikából sem lesz hiány a Kanapéhuszárokban.

A Kanapéhuszárok november 24-én minden péntek este lesz látható az RTL-en.

Fotó: RTL