2023. sze 24.

Új műsorok és a szokásos ide-oda tologatásoktól volt hangos a kereskedelmi tévék élete a héten

írta: Kólinger Zsombor
Új műsorok és a szokásos ide-oda tologatásoktól volt hangos a kereskedelmi tévék élete a héten

Ismét összefoglaljuk az elmúlt egy hét tévés történéseit, röviden.

oltari_csajok.jpg

Október 2-án indul a Szingli vagy svindli

A jövő héten véget érő Adom a napom sávjában, október 2-ától 20 órai kezdettel indul a Viasat3 legújabb realityje Liptai Claudia műsorvezetésével. A Szingli vagy Svindlit a horvátországi Dubrovnikban forgatták, egy tengerparti luxusvillában. A taktikai párkereső műsorról egyelőre annyit árultak el, hogy a villába egy egyedülálló lány és 10 fiú költözik be, és a főhősnő Liptai Claudia segítségével deríti majd ki, ki az, aki tényleg szingli, és ki az, aki csak megjátssza magát a nyereményért.

Új társkereső: Szingli vagy svindli a Viasat3-on

Többnapos Mi kis falunk maraton a Cool-on

Ezen a héten az RTL a legelejétől immár sokadszorra elölről kezdte ismételni a Mi kis falunk epizódjait, ez azonban nem lesz hosszú életű, október 2-ától ugyanis a Nyerő Páros, valamint a Survivor fogja uralni a hétköznap estéket. Azonban ezzel szemben a Cool-on is szoktak maratonokat tartani, legutóbb pünkösdhétfőn, amelyek rendre jó nézettséget hoznak. Most is valami hasonló lesz, szeptember 30-án, szombaton 11:45-től 18:00-ig és október 1-jén, vasárnap 11:10-től 16:20-ig ugyanis megint a falus sorozat lesz látható a Cool-on. Ezen a hétvégén összesen 11 epizódot vetítenek le, a 4. évad 13. részétől kezdve az 5. szezon 5. epizódjáig bezárólag.

Az RTL bemutatja legújabb sorozatát

Paprika Studios és az RTL régebben bejelentett, közös sorozatötlet pályázatát, a Hypewritert 2021-ben Besenyei Katalin Angyaltrombiták című pályázata nyerte meg. A 10 000 eurós fődíj mellett arra is lehetőség nyílt, hogy a munkából egy előzetes epizód készüljön, amely bemutatásra kerülhet valamelyik RTL-csatornán. Ez pedig meg is történik, ugyanis október 7-én, a Gyertek át!-ot követően, éjjel fél 12-től levetítik az első epizódot, amit Enyedi Ildikó rendezett.

A történet középpontjában Anna és Jázmin áll, akik emberkereskedelem áldozatai voltak, de sikeresen megszöktek. A lányok ezt követően a Viharsarok egyik védett házában élnek rendőri felügyelettel. Miután megtudják, hogy Jázmin 15 éves húga, Bella is áldozatul esett, megszöknek a védett házból, hogy megmentsék a lányt és bosszút álljanak a maffián. A főszerepekben Kurta Niké és Baranyi Emma látható.

angyaltrombita_k_jelenetat_09_baranyi_e_kurta_n_foto_vaszari_julia.jpeg

Új időpontban kerül a Power of love

A SuperTV2-n szeptember 11-én indult társkereső reality eddig minden nap 19:00-kor került képernyőre, azonban ettől a hétvégétől kezdve szombaton és vasárnap 22 órai kezdettel lesz látható a műsor. A döntés már csak abból a szempontból is logikusnak tűnik, hogy előző hétvégén a Voice és a Sztárban sztár leszek! volt az ellenfele, a két esti húzóműsorral szemben, így nem is csoda, hogy nézettségét tekintve messze elmaradt az előbbi két műsortól. A társkereső egyébként hétköznap sem remekel, a múlt heti nézettségi adatok alapján még az RTL Kettőn futó ismétlések is verték az új realityt.

Fotók: RTL, RTL Sajtóklub, TV2 Csoport, Antenna Group

Szólj hozzá

TV2 RTL VIASAT3 Mi kis falunk Hírek a hétvégére Szingli vagy svindli Power of love Angyaltrombiták