2023. aug 26.

Pálffy István tiszavirág életű visszatérése vitte a prímet a héten

írta: Kólinger Zsombor
Pálffy István tiszavirág életű visszatérése vitte a prímet a héten

Heti hírösszefoglaló

Ezen a héten valószínűleg mondanunk sem kell, melyik hír vitte el a pálmát, Pálffy István már hétfő este meghatározta a beszédtémát. De nemcsak ez volt az egyetlen meglepetés a héten, tévés fronton.

Azonnali hatállyal kirúgták Pálffy Istvánt a HírTV-től | Media1

Pálffy István emlékezetes és kevésbé sikeres visszatérése

Augusztus 21-én volt látható először Pálffy István volt KDNP-s országgyűlési képviselő hosszú idő után ismét televíziós műsorvezetőként, méghozzá a Hír TV-n, a Napi Aktuális című műsor vezető arcaként.

Csakhogy az első adás meglehetősen botrányosra sikeredett, ugyanis a műsorvezető és ex-politikus, aki amellett, hogy meglehetősen felkészületlennek és összeszedetlennek tűnt a Márki-Zay Péterrel készült tévéinterjúja során, kijelentette, türelmesnek kell lenni a pedofilokkal szemben.

Márki-Zay ezt visszautasította, de Pálffy tovább védte a védhetetlent. Ezt követően értekezletet hívott össze a vezetőség másnap délután, amelyen döntöttek Pálffy menesztéséről. Azt nem tudjuk, hogy mi is történt pontosan, az viszont kijelenthető, Pálffy nem augusztus 21-től vezeti, vagy vezette a műsort, hanem csak augusztus 21-én.

Kedden este, vagyis az adás után szintén másnap az adás elején felolvasták a csatorna közleményét. Az Index szerdán felhívta, akiknek szűkszavúan annyit válaszolt, köszöni szépen, jól van.

Új műsorral jelentkezik a TV2

Szeptember 10-től minden vasárnap este a szórakozásé lesz a főszerep a TV2-n, mert a világ egyik legsikeresebb zenés formátuma, a Mutasd a hangod! érkezik Stohl András műsorvezetésével.

A TV2 Csoport közleményéből az is kiderült, hogy a Mutasd a hangod műsorvezetője Stohl András lesz. Arra is fény derült, hogy a játékos pároknak Hargitai BeaRákóczi Feri és Papp Szabi fog segíteni kitalálni, hogy a színpadon álló hat civil közül ki énekel a saját hangján, és ki az, aki más hangjára tátog. Amennyiben egy páros sikeresen kiszűri, hogy mi az igazság, akkor 500 ezer forintot zsebelhetnek be körönként. Ha a párosnak sikerül egy jó hangú énekest utoljára hagynia, akkor megnyerik az 5 millió forintos fődíjat. A döntős énekes pedig olyan hazai sztárokkal duettezhet, mint Caramel, Tóth Andi vagy Radics Gigi.

A műsorral hamarosan megjelenő cikkünkben részletesen is foglalkozunk majd.

A végére egy kis RTL

Visszatér az RTL képernyőjére Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora, a Gyertek át! - ismét szombat este, ahogy annak idején indult. Az első öt évad még az RTL Klub műsorán volt látható, aztán a hatodik évad már átköltözött az akkor még újnak számító RTL+-ra, a csatorna fizetős streaming-felületére, így csak az előfizetéssel rendelkezők láthatták. Eddig.

Most azonban a tévénézőknek is kedvez az RTL, és a főcsatornán is leadják a hatodik évad részeit szombat esténként, a The Voice című új tehetségkutató után. A tévés premier szeptember 2-án lesz, 22 órai kezdettel.

Ismét két, négy fős csapat küzd meg egymással a győzelemért, a televízióban eddig még nem látott, vadonatúj játékokkal. 

Többek között összecsap: Geszti Péter, Csonka András, Szabó Zsófi, LL Junior, Lukács Mikike, Hargitai Bea, Németh Kristóf, Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolt, Dombóvári István, Musimbe Dennis, Puskás-Dallos Peti, Kabát Peti, Bódi Sylvi, Schumacher Vanda, Kamarás Norbi, Papp Szabi, Joshi Bharat, Hajdu Steve, Zámbó Krisztián és Fekete Pákó is.

Azóta egyébként elkészült a hetedik évad is, mely az RTL+ felületén látható.

Fotó: RTL, TV2 Csoport, Hír TV,

Szólj hozzá

TV2 RTL Sebestyén Balázs Pálffy István Hír TV RTL+ Gyertek Át! Hírek a hétvégére Mutasd a hangod I can see your voice