2023. aug 12.

Változás a TV2-nél, érkezik a Hazatalálsz, a Voice és a Praxis - Hírek a hétvégére

írta: Kólinger Zsombor
Változás a TV2-nél, érkezik a Hazatalálsz, a Voice és a Praxis - Hírek a hétvégére

Lassacskán véget ér a nyár, ez pedig azt jelenti, hogy indulnak a különböző, már őszre tervezett tévéműsorok. Heti hírösszesítőnkben ezúttal ezek játsszák a főszerepet, melyekről a TOVÁBB gomb után ejtünk szót bővebben.rtl_kfc_digitkieg_pr_kozlemeny_kepek_01_1920x1080.jpeg

A TV2 nem hagyja annyiban

Kezdjük is rögtön a legfrissebb hírrel.

Még kedden jelentette be az RTL, hogy augusztus 21-én indul Konyhafőnök jubileumi, tizedik évada. Bár először úgy tűnt, a TV2 csak később indít, csütörtökön mégis bejelentette, befejezi a Szerencsekerék és a Drágám, add az életed! ismétléseit és elkezdi az őszi szezont.

Ennek értelmében a Kasza Tibi vezette műsor új részekkel folytatódik, (vagyis képernyőn marad), a sztárpáros műsor helyett pedig a tavasszal remekül teljesítő Zsákbamacska ismétlései kerülnek képernyőre, nyilvánvalóan abban bízva, hogyha tavasszal jól hozott, az ismétlés is bírni fog a Konyhafőnökkel szemben. A Szerencsekerék esetében jogos lehet ez a döntés, kérdés viszont, a Zsákbamacska ismétlései mennyire bírnak a premier Konyhafőnökkel. A tavalyi VIP évad megbukott, idén viszont újítások jöttek a főzőshow-ban. Kérdés az is, hogy ezt mennyire fogják beváltani a hozzá fűzött reményeket.

Előzetes érkezett a Hazatalálszhoz...

A Hazatalálsz év elején volt látható a TV2-n és bár nem hozott túlságosan jó számokat, mégis készült belőle második évad, melynek debütálásáról nem ismerünk időpontot, előzetest viszont már kaptunk hozzá, amit alább meg is lehet nézni.

Azt azért zárójelben mindenképp hozzátennénk, hogy nem tűnik logikus döntésnek, hogy a TV2 belekezd az idei év legnézettebb műsorának ismétlésébe, majd azt néhány nap, vagy akár hét múlva leveszi a képernyőről. Elképzelhető ugyanis az, hogy januárhoz hasonlóan most is este ö után láthatják majd a nézők a szériát. 

...és a Voice-hoz is

Ha már előzetesek, az RTL háza tájáról is "kiszivárgott" egy, mégpedig a Voice-szal kapcsolatosan, melyet Miklósa Erikával készítettek.

Konkrét időpont ennek indulásáról sem tudható, az azonban már biztos, hogy legkorábban is szeptemberben indulhat a műsor, ami idén az X-Faktor helyett kerül képernyőre. 

A Praxis is folytatódik

És hogy a végére a "nagyobb" műsoroktól elszakadjunk, Erős Antónia közölte, hogy szeptember 6-án folytatódik a Praxis az RTL-en, amely ugyanakkor lesz látható mint eddig, szerdán a késő esti Híradó után.

praxis-eros-antonia-egeszseg_image_a72b023fe504c530009e4a2237cd.jpg

A műsor egyébként tavaly novemberben indult, nem túl jó nézettséggel. Ennek ellenére már a harmadik évad készül belőle.

Hírösszesítőnk ezzel pedig véget is ért. A fentebb említett előzetesek pedig mind arra utalnak, hogy a jövő héten is nagy bejelentésekre és meglepetésekre számíthatunk. Természetesen az eseményeket figyelemmel követjük és beszámolunk róla, így érdemes lesz továbbra is figyelni a ReklámInváziót.

Fotók és videók: RTL, TV2 Csoport

Szólj hozzá

TV2 RTL Szerencsekerék The Voice Zsákbamacska Praxis Hazatalálsz őszi szezon 2023 Hírek a hétvégére