Nem lesz állandó műsorvezetője az új Activitynek

Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, két év szünet után az RTL-en tér vissza az Activity, ráadásul a premierre csak néhány napot kell várni. Az viszont eddig kérdés volt, ki vezeti majd a június 26-től minden hétköznap látható vetélkedőt. A kedd esti Fókuszban azonban lehullt a lepel.activity_1.png

A hétfőtől induló műsornak nem lesz állandó házigazdája. Erre egyébként még sosem volt példa sem az RTL-en, sem pedig más műsorban. 

A riportból megtudtuk, adásonként hét hírességgel ismerkedhetnek meg a nézők, az pedig, hogy ki lesz a játékmester, a műsor elején dől egy egy sorsolás keretében. Az is kiderült, hogy a műsorvezetők között lesz például Puskás-Dallos Peti, Járai Máté, de egy-egy jelenetben felfedeztük még Dobos Evelint is.

A csavart egyébként már korábban is lehetett sejteni, az Activity már futó előzeteseiből már kiderült, adásonként heten "lógnak majd be a kölcsönlakásba". Mivel a játékot eddig három páros játszotta, könnyen gondolhatták sokan, hogy a hetedik híresség a műsorvezetői szerepet tölti majd be.

Fotó: RTL

Címkék: RTL Activity