2023. máj 03.

Miklósa Erika is coach lesz a Voiceban

írta: ReklámInvázió
Miklósa Erika is coach lesz a Voiceban

Az RTL-re érkezik a The Voice, és most már az is kiderült kik azok, akik tűkön ülve várják, hogy a csapatukba szuper hangú tehetségeket gyűjtsenek.

thevoicelogo2.png

  • Miklósa Erika: Kossuth-díjas énekesnő, aki itthon és a világ számos pontján sikereket ért el, a Milánói Scalától a New York-i Metropolitanig.
  • Trokán Nóri: Junior-príma díjas színésznő, akivel magyar és világhírű sorozatokban, valamint filmekben is találkozhatunk. Nóri a prózai szerepek mellett musicalekben is főszerepeket játszik. Emellett színészkollégáival kiegészülve tematikus koncertsorozattal járják az országot.
  • Curtis: Többszörös arany- és platinalemezes, Fonogram és Bravo Otto díjas előadó-dalszerző.
  • Manuel: Négy évvel ezelőtt az X-Faktorban robbant be a zenei életbe, idén megjelent nagylemeze, ami a tavasz közepére már négyszeres platina lemez lett, a Spotify Global Debut listájának legjobb 5 albuma közé jutott

Ők négyen tehát a The Voice Magyarország coachai, akik nem kisebb feladatra vállalkoznak, mint megtalálni csapatukba azt, aki megnyerheti a hazai tehetségkutatók valaha volt legnagyobb pénznyereményét, 36 millió forintot.

A The Voice Magyarország műsorvezetője pedig Istenes Bence lesz, aki izgatottan várja már, hogy ebben az új feladatban kipróbálja magát.

A The Voice egy énekes tehetségkutató showműsor (ITV formátum). Ám a meghallgatások merőben eltérnek az eddig megszokottól, hiszen itt a coachok úgy választják ki a meghatározott számú versenyzőiket, hogy az első megmérettetésen nem látják, csak hallják őket, így csupán a fülükre és a megérzésükre tudnak hagyatkozni. A versenyzőknek pedig elég lesz egy coachot meggyőzniük ahhoz, hogy továbbjussanak, ugyanis, ha az egyikük megfordul a versenyző felé, azzal automatikusan tovább is juttatta a csapatába. Abban az esetben, ha többen megfordulnak, a versenyző választhat, kinek a csapatába szeretne kerülni. A válogatókat pedig majd a Párbajok, a Kiütések és az Élő showk követik. - közölte szerda délelőtt az RTL.

Fotó: RTL

Szólj hozzá

RTL The Voice Miklósa Erika Trokán Nóra Manuel Curtis Istenes Bence