2023. máj 02.

Szünetre mennek az Örökösök, visszatér a Mi kis falunk az RTL-re

írta: ReklámInvázió
Szünetre mennek az Örökösök, visszatér a Mi kis falunk az RTL-re

Hat hét után május 12-én véget ér az RTL-en az Álommeló című műsor, ami gyökeres műsorváltozást hoz magával, ami a főműsoridőt illeti - derült ki a tvmusor.hu-n elérhető nyilvános műsorújságból.

rtl_dov_digitkieg_hirlevel_fejleckep_1920x1080.jpg

Ebből megtudtuk, hogy május 15-től, vagyis két hét múlva gyökeres változások jönnek a csatorna esti programjában. Öt és fél hónap után ugyanis kikerül a kínálatból a Drága Örökösök - A visszatérés. Az ökörapátiak életét bemutató széria egyébként szinte végig gyenge nézettséget produkált, ennek ellenére már forgatják a sorozat hatodik évadát.

Ennek a helyére érkezik majd az RTL vadiúj vetélkedője, a Tippelj és vidd el. Az Istenes Bence által vezetett műsort ezután minden hétköznap este nyolc órától lehet majd látni. Ez egyben azt is jelenti, hogy változik a Fókusz műsorideje, ami a jelenlegi bruttó ötven perc helyett hatvanöt percre növekszik. 

A magazin és a vetélkedő után visszatér egy régi ismerős, a Mi kis falunk. A műsorújságból kiderült, hogy az ország legnépszerűbb sorozatának ismétlése nem előröl kezdődik majd. Azt ugyanis onnan folytatják, ahonnan az Álommeló indulása előtt abbahagyták.

A változások a délutáni műsorokat nem érintik.

Május 15-től tehát a következőképp néz majd ki a csatorna műsorrendje:

  • 18:00 Híradó
  • 18:55 Fókusz
  • 20:00 Tippelj és vidd el
  • 21:15 A mi kis falunk
  • 22:25 RTL Híradó - késő esti kiadás

Fotó: RTL

Szólj hozzá

RTL Fókusz Műsorváltozás Mi kis falunk Drága örökösök Tippelj és vidd el