2023. ápr 18.

"Árulók" és "hűségesek" csaphatnak össze az RTL-en

írta: FoA
"Árulók" és "hűségesek" csaphatnak össze az RTL-en

Megszerezte a The Traitors című reality jogait a magyar RTL - írja a SorozatJunkie keddi cikkében. 

images_4.jpg

A taktikai játéknak is nevezhető reality egy kastélyban játszódik. Ide érkezik húsz játékos, akik közül többen "hűségesek" lesznek, néhányan pedig "árulók" (őket a kastély házigazdája választja ki).  Az eseményeket bonyolítja, hogy a játékosok minden nap kiszavaznak valakit, az árulók pedig egy embert meg is "ölnek". 

A cél, hogy az árulók kiiktassák a hűségeseket, akik így hozzájuthatnak a különböző feladatokon összegyűjtött nyereményhez. Ha viszont ez nem sikerül, a hűséges játékosok osztoznak az addig összegyűjtött pénzen.

Az RTL-é a formátum

A tévés portál megjegyezte, annak ellenére, hogy a The Traitors (magyarul: Az Árulók) csak tavaly év végén debütált, már most óriási népszerűségnek örvend. Így nem véletlen, hogy minden bizonnyal a magyar nézők is láthatják majd a műsort. Könnyen előfordulhat viszont, hogy - több más sorozattal egyetemben - ezt sem a tévében sugározza majd az RTL

Az RTL+ novemberi indulása óta egyébként kiderült, hogy több, korábban a tévében futó sorozat és reality is a platformon folytatja. Ilyen többek között az Apatigris, a Mellékhatás, vagy a későbbiekben visszatérő Éden Hotel. Tehát előfordulhat, hogy a The Traitors-t már kifejezetten erre a platformra vásárolta az RTL. Pláne úgy, hogy az amerikai verzió is csak egy streaming platformon, a Peacock-on érhető el.

Menők a nyomozós műsorok

Az utóbbi években egyébként népszerűvé váltak azok a showműsorok, realityk, vetélkedők, amik valamilyen formában a nyomozásra épülnek.

Ebbe a kategóriába sorolható például a 2020-ban hatalmas népszerűséggel bemutatkozó Álarcos Énekes, a 2022 őszén a magyar RTL-en is látható Tehetség első látásra, vagy a Viasat3-on szintén tavaly óta látható Troll a Konyhában című gasztroreality is, bár az utóbbi két műsor népszerűsége itthon erősen megkérdőjelezhető.

Fotó: Peacock

Szólj hozzá

RTL The Traitors