2023. ápr 04.

Istenes Bence vezeti a Tippelj és vidd el!-t

írta: ReklámInvázió
Istenes Bence vezeti a Tippelj és vidd el!-t

Istenes Bence lesz a Tippelj és vidd el! műsorvezetője, a hamarosan induló vadonatúj napi vetélkedőbe még mindig nem késő játékosnak jelentkezni!
tippeljesviddel_packshot_00200.jpg

Káprázatos nyeremények, látványos játékok, csillogó stúdió: hamarosan az RTL nézői is részesei lehetnek a tipp-őrületnek! A kereskedelmi televíziózás legrégebben műsoron lévő vetélkedője Magyarországra is megérkezett: a Tippelj és vidd el! házigazdája Istenes Bence lesz!

A Tippelj és vidd el! játékosai a műsor stúdiójában helyet foglaló nézők közül kerülnek ki. A szerencsés kiválasztottak a “Gyere játszani!” felszólítás után kerülnek játékba, ahol különféle termékek, árucikkek értékét kell a lehető legpontosabban megtippelniük.

“A Tippelj és vidd el! nagyon szórakoztató formátum és azért is izgalmas, mert nem tudásalapú vetélkedő. Rengeteg értékes nyeremény várja majd a játékosokat a stúdióban és szinte biztos, hogy üres kézzel semelyikük sem távozik majd” – mondta Istenes Bence.

A műsor eredetije 1972 óta fut Amerikában, itthon azonban az ártippelős játék még nem volt képernyőn. A játék forgatásai már megkezdődtek, de még várják a jelentkezőket.

Fotó: RTL

Szólj hozzá

RTL Istenes Bence Tippelj és vidd el