2023. már 14.

Alig hogy elindult a Zsákbamacska, a TV2 már indítaná is a következő vetélkedőjét

írta: FoA
Alig hogy elindult a Zsákbamacska, a TV2 már indítaná is a következő vetélkedőjét

Korábban már mi is írtunk arról, hogy a TV2 laza 28 év után úgy döntött, feltámasztja a királyi tévé egyik sikeresebb vetélkedőjét, a Zsákbamacskát. A show nagy variálások közepette vasárnap este, a Sztárban Sztár közben indult, a csatorna azonban látszólag nem tervezett hosszú időre a játékkal.

aa_1_1.jpg

A ReklámInvázió vette észre kedden este, hogy a TV2 már reklámozza vadonatúj vetélkedőjét, az Ütős Ötöst. A rövid promóból azonban semmi újdonság nem derült ki.

Maga a megjelenés azonban arra utal, hogy a TV2-ről igencsak hamar el fog köszönni a vasárnap este a laza 1,3 milliós nézettséggel (amivel eddig az év legnézettebb műsora is) berobbant vetélkedő. Úgy tudjuk ugyanis, hogy a TV2 mindössze 3-4 hétnyi Zsákbamacskát forgatott le, viszonylag gyors idő alatt. Ebből pedig egyenesen következik, hogy a csatorna csak egy kvízi "bemutatkozó" évadot forgatott csak le a játékból.

Ismerős lehet az Ütős ötös

Szintén ősszel, a Big Picture konferencián látott napvilágot az a hír is, miszerint a TV2 megvásárolta az "egyik legősibb vetélkedő" licenszét is, melynek eredeti címe Family Freud. Ez az a játék, amit kedves drága közönség az RTL klubon 2014-ben 4N4LN - A családi játszma címen már láthatott.

147.jpg

Ezt korábban Sebestyén Balázs vezette, a játék alapkoncepciója szerint pedig minden adásban 1-1 család (aminek "csapatkapitánya" egy híresség, aki logikus módon az adott családból származik) verseng a másikkal. A cél, hogy a játékosok a hétköznapi emberek fejével gondolkodjanak, és kitalálják, egy-egy kérdésre mit felelt az utca embere.

A fent már említett promóban egyébként Tilla "járta" az utcát, hogy megkérdezzen embereket bizonyos kérdésekről. Tilla jelenléte egyébként azért is érdekes, mert ezzel bizonytalanná vált, ki lesz a játék műsorvezetője.

A korábbi bejelentés szerint ugyanis a műsort Stohl András vezetné, a promó azonban felveti a kérdést, hogy

ki fogja vezeti a showt?

A válaszra azonban még várnunk kell. A játékot egyébként az RTL fő beszállítója, az UFA gyártja majd, akik olyan műsorokat készítettek eddig, mint az X-faktor vagy az Álarcos Énekes.

Más változás is lesz 

Hamarosan véget ér a TV2 másik fontos műsora is, a Hazatalálsz is. Illés Gabriella, a sorozat producere legalábbis pár hete a Media1 podcastjében arról beszélt, a széria első évada ötven részes lesz. Ha pedig hihetünk a tévéműsor-újságoknak, akkor a Hazatalálsz ezen a héten már a negyvenedik részéhez ér, ami azt jelenti, hogy napokon belül - vélhetően még húsvét előtt - az este 9 órás sávban is változások lesznek a TV2-n.

Hogy pontosan mi, azt még nem lehet tudni, Fischer Gábor a SorozatWikinek adott interjújában viszont arról beszélt, hogy idén tavasszal és ősszel is új részekkel jelentkezik majd a Párharc című reality, így nem lenne meglepő, ha ez a műsor lenne látható a főműsoridő második felében. 

Fotók: TV2 Csoport

Szólj hozzá

TV2 Zsákbamacska 4N4LN Párharc Ütős ötös