2023. jan 31.

Járai Máté is távozik a Reggeliből

írta: FoA
Járai Máté is távozik a Reggeliből

Közel két év után Járai Máté búcsúzik a Reggeli csapatától. Ez idő alatt munkájával és személyiségével megkerülhetetlenül járult hozzá a műsor sikereihez.

reggeli_2018_uj_hazigazdak.jpg

A Reggeli című műsor folyamatosan frissül és változik, januártól ehhez vadonatúj struktúra társult. A műsor hosszabb távú stratégiájának része, hogy új arcoknak, az eddigiektől eltérő nézőpontoknak és műsorvezetőknek adjon teret és lehetőséget. Ennek jegyében búcsúzik a szerkesztőség a közkedvelt színésztől.

Máté eredeti személyiségére és színes egyéniségére továbbra is számít az RTL és a Reggeli, de immár nem műsorvezetőként, hanem visszatérő, mindig szívesen látott vendégként.

Az RTL és a Reggeli teljes stábja sok sikert kíván Járai Máténak, és ezúton köszöni meg, hogy a Reggeli család tagja volt és marad is. - közölte kedd délután az RTL.

Néhány héttel ezelőtt szintén nagy botrányt kavart egy másik Reggelis műsorvezető, Lakatos Márk kirúgása is. Helyére két új arc, Szabados Ági és Tihanyi Péter került. Hogy Járai Máté távozásával várható-e újabb műsorvezető(k) érkezése, még nem tudni.

Fotó: RTL

Szólj hozzá

Reggeli RTL Kirúgás Járai Máté