2023. jan 12.

Az RTL+-on folytatódik az Apatigris

írta: ReklámInvázió
Az RTL+-on folytatódik az Apatigris

Új felületen, új szereplőkkel tér vissza az RTL egyik első, saját gyártású sorozata, az Apatigris. Az új évad azonban - ellentétben az első két évaddal - ezúttal a netre költözik.

apatigris_musorinfonelkul_v2.png

A Scherer Péter főszereplésével készült sorozat tehát immáron a harmadik évadával tér vissza, ezúttal azonban nem az RTL-en, vagyis a tévében, hanem az RTL+-on lesznek láthatók az új epizódok - vettük észre a streaming felületen csütörtök délután, amiről képernyőképet is készítettünk.

apatigris.pngA platformon már elérhető a sorozat előzetes is, amiből kiderül: az új részekben Péter arra készült, hogy megkérje Glória (Ónodi Eszter) kezét, azonban ez nem úgy alakul, mint ahogy azt gondolta volna.

A videóban láthatók egyébként az eddig jól ismert szereplők is, vagyis Rujder Vivien, Schmidt Sára és Michl Juli is. Mellettük új szereplőként feltűnik Hernádi Judit is, aki - legalábbis első látásra úgy tűnik - egy takarítónőt alakít majd.

Az új szereplő mellett viszont szinte biztosra vehető, hogy Haumann Péter nem tér vissza a folytatásban, mivel a színész tavaly májusban elhunyt. Azt, hogy a szerepét átveszi-e valaki, még nem tudjuk.

Mint ahogy még az is képlékeny, hogy mikor jelenik meg a sorozat harmadik évadának első része. Az RTL+-on ugyanis (ahogy azt a fenti képen is olvashatjátok) csupán annyit tüntettek fel, hogy "hamarosan új évad". Így aztán még biztosat nem tudunk, mindenesetre nem lennénk meglepődve, ha akár napokon belül elérhetővé válna az első rész.

Fotó: RTL+ (képernyőfotó)

Szólj hozzá

RTL+ Apatigris