2022. dec 12.

Január 8-án indul a Cápák között új évada

írta: ReklámInvázió
Január 8-án indul a Cápák között új évada

A Cápák között négy sikeres széria után 2023. január 8-tól újra vasárnap esténként jelentkezik a legújabb, ötödik évadával!
capak_kozott_bb_nezo.png

A formátum eredeti változata, az angol Dragons’ Den 2005-ben hódította meg a világot, ma már 45 országban látható, hazánkban 2019-ben került először képernyőre, azóta évről évre nő a sikere. Az RTL üzleti showműsorának Cápái olyan üzletemberek, akik saját pénzüket kockáztatva döntik el, hogy beszállnak-e egy üzletbe, vagy sem.

Az elmúlt évadok során ennek köszönhetően több tucat kis-, és középvállalkozás, valamint startup talált befektetőt és üzleti mentort magának. A Cápák között hazai indulása óta a Cápák a műsorban összesen majdnem egymilliárd forintot ígértek oda.

A már jól ismert Cápák újabb ötletekre harapnak:

Tomán Szabina, a magyarországi Tomán Lifestyle tulajdonosa, cégének 4 országban 31 szalonja van.
Az életmódváltás és az egészséges szépség nagykövete.
Balogh Levente, a vízkirály. A Szentkirályi ásványvíz alapító tulajdonosa. Emellett befektető és üzleti tanácsadó, a nemzetközi márkaépítés mestere.
Balogh Péter, közel 40 startup-ban van érdekeltsége, ő Magyarország egyik legaktívabb angyalbefektetője, aki befektetőcégét tőzsdére viszi.
Lakatos István, a Bravogroup Holding vezérigazgatója, a számok embere. Célja új iparágakban terjeszkedni és új tehetségeket felkarolni, szenvedélye a növekedés.
Moldován András, sertéstartó, integrátor, angyalbefektető, a Jack’s Burger étteremlánc tulajdonosa. A dinamikus vállalkozók online mentora.

A műsor házigazdája továbbra is Kovalcsik Ildikó, azaz Lilu. A Cápák között gyártója a Magyar Film- és Média Akadémia.

Máté Krisztina, a műsor producere elmondta: „soha ennyi befektethető vállalkozás nem akart még a Cápákkal találkozni, soha ennyi befektetési ígéret nem volt még korábban a Cápák között műsorában. Egyre fontosabb szempont a Cápáknak és a Kishalaknak is a fenntarthatóság, a környezettudatosság, egyre tudatosabbak a vállalkozók, egyre inkább értik, mit nyernek a különdíjakkal, miért éri meg a Cápák előtt megmérettetni magukat. Ez az RTL, a Cápák, és a műsor sikere. Meg persze mindenekelőtt a vállalkozóké.”

Varró Szabolcs, az RTL kreatív producere: kiemelte, „ötödik évadába érkezett a Cápák között. Ennek ellenére soha nem volt még benne két azonos történet. A műsor minden évben újdonságokkal szolgál - köszönhető ez annak, hogy az üzleti világ napról napra változik és erre a vállalkozók és a Cápák is újszerűen reagálnak. Idén is olyan történeteket láthatnak a nézők, melyek érdekesek, szórakoztatók és tanulságosak - nem csak üzleti, hanem emberi oldalról is. Ráadásul olyan ismert emberek is feltűnnek a vállalkozók között, akikről eddig nem is tudtuk, hogy vállalkozásra adták a fejüket!”

Cápák között január 8-től tehát minden vasárnap este az RTL-en. 

Fotó: RTL Magyarország

Szólj hozzá

RTL Lilu Cápák között