2022. nov 24.

Lakatos Márk távozik a Reggeliből

írta: FoA
Lakatos Márk távozik a Reggeliből

Ma reggel szűk közleményben jelentette be az RTL: Lakatos Márk közel öt év után távozik a Reggeli című ébresztőműsorból.

m.png

Ahogy fogalmaznak: 

"A műsor azonban folyamatosan frissül és változik, hosszabb távú stratégiájának pedig része, hogy új arcoknak, az eddigiektől eltérő nézőpontoknak és műsorvezetőknek adjon teret és lehetőséget. Márk színes egyéniségére, eredeti személyiségére továbbra is számít az RTL és a Reggeli, de immár nem műsorvezetőként, hanem visszatérő, mindig szívesen látott vendégként."

Az RTL azt ígéri, a csütörtök esti Fókuszban többet is megtudhatnak a nézők a távozásról.

A bejelentés márcsak azért sem okoz nagy meglepetést, mert Márkot az utóbbi időben nem túl sokszor lehetett látni a Reggeliben. Ehhez egyébként az is hozzátartozik, hogy nemrég két új arc is csatlakozott a műsorhoz, ami eleve utalhat arra, hogy megújul a műsor, az arcokat tekintve legalábbis biztosan.

Hogy hogyan alakul a Reggeli műsorvezetői gárdájának alakulása a stylist távozása után, és hogy lesz-e olyan, aki követi, még nem tudni. 

Lakatos Márk egyébként 2018 áprilisában csatlakozott a Reggeli csapatához olyan ismert arcokkal együtt, mint Papp Gergő, Peller Mariann és Wossala Rozina.

A közleményt a csatorna azzal zárja, hogy "az RTL és a Reggeli teljes stábja sok sikert kíván Lakatos Márknak, és ezúton köszöni meg, hogy a Reggeli család tagja volt és marad is."

Fotó: RTL

Szólj hozzá

Reggeli RTL Lakatos Márk