2022. júl 21.

Mi várható a TV2-n idén ősszel? A csatorna őszi műsorai

írta: Szerencsekerék
Mi várható a TV2-n idén ősszel? A csatorna őszi műsorai

A TV2 a napokban több új műsoráról rántotta le a leplet, melyek számtalan meglepetést találunk. Lesznek vadiúj műsorok, jön egy óriási visszatérő, és a főcsatorna mellett erősítik az egyik legerősebb kábelcsatornát, a SuperTV2-t is. Hogy milyen műsorokról van szó, kiderül a TOVÁBB után.

tv2logo.jpg

Idén 25 éves mindkét nagy kertévé, és ez arra ad okot, hogy bizakodjunk, és akár még jó műsorokat is nézzünk ősszel a tévében. Az RTL idén - nem túlságosan nagy meglepetésre - a sorozatokra építi szinte az EGÉSZ műsorstruktúráját, míg a TV2 új koncepcióval, az RTL-es népszerű műsorok hivatalos koppintásaival készül. Legalábbis ez derült ki Fischer Gábor TV2 programigaztó Indexnek adott interjújából, ahol persze azért jutott idő totálisan derült égből villámcsapásként visszatérő műsorok bejelentésére is. Most nézzük, mik az idei ősz legnagyobb TV2-es visszatérői, és mit lehet róluk mindeddig tudni.

Money or love - Fogadj a szerelemre! címmel társkereső műsort indít a TV2, mely a Karib-tengeren játszódik, és műsorvezetője Demcsák Zsuzsa lesz. A promók már láthatók, melyből kiderül, hogy a műsor a SuperTV2-n lesz látható, és hamarosan indulhat is.

Az elmúlt években elkezdődött az a tendencia a csatornánál, hogy régi sikeres műsorokat támasztanak fel, és a Nagy Ő és a Szerencsekerék (mely két műsor ősszel új évaddal jelentkezik) után a Zsákbamacska lesz a következő áldozat, ami 1996-ben ért véget.  A játék lényege pofonegyszerű, csupán a szerencsén múlik hogy a táblák és ajtók mögött milyen nagy nyeremény található. A műsorvezető személye még kérdéses, Rózsa György még nem nyilatkozott hogy vezetné e újra a műsort.

Új reality indul Párharc címmel. A műsorban - amely egy szerb licenszen alapszik -  8 sztárpár versenyez majd egymással, melyek közül a programigazgató egy páros nevét elárulta. Kulcsár Edina és G.w.M így tehát biztosan szerepel majd a Stohl András vezetésével látható realitynek. A műsor egyébként eléggé hasonlít az RTL klub Nyerő páros c. műsorára. Hogy ezen kívül mennyi lesz még a hasonlóság, az majd ősszel kiderül.

Nem fogy ki az új ötletekből sorozat terén sem a TV2, most épp a Mintaapák helyéért és sikeréért igyekszik majd ősztől harcba szállni az új széria, a Hazatalálsz. A horvát adaptáció szintén ősszel indul, amiben a dráma és a humor játssza majd a főszerepet. A szereposztásról még sokat nem tudni.

A visszatérők

Az említett produkciókon kívül még számtalan, korábban (vagy mostanában) sikeres műsor is visszatér ősszel a csatornára:

  • Folytatódik az Ázsia Expressz, a harmadik évadot idén nyáron forgatták le, és hamarosan képernyőre kerül. A műsorvezető változatlanul Ördög Nóra lesz.
  • Új évaddal jelentkezik majd a Séfek séfe és a Farm VIP is, melyek az elmúlt években népszerű és sikeres műsorok voltak, az új évadokat szintén az ősz folyamán lehet a csatornán látni
  • Ismét lesz Dancing With The Stars és Sztárban sztár leszek! is, melyek szombat és vasárnap este szórakoztatják a nézőket
  • Új évaddal jelentkezik a Vigyázat, gyerekkel vagyok!, mely a 2017-es tavaszi műsorstruktúra legnépszerűbb műsora lett, és később Vigyázat, szülővel vagyok! néven is látható volt. A műsor 4 év után tér vissza, műsorvezetője Ördög Nóra lesz.
  • Folytatják a Pepét, a második évad immár egészen magyar forgatókönyvírók munkája lesz (az első évad szinte teljesen spanyol adaptáció volt).

Hamarosan pedig indul a Város vs Vidék is, az ajánlók már láthatók a csatornán. Till Attila képviseli majd a várost, Gáspár Zsolti a vidéket, a műsorról lényegéről az Őszi műsorokat felvonultató cikkünkben már szóltunk.

Valamint folytatódik új évaddal a már említett Szerencsekerék és a Nagy Ő is, melyben ezúttal Árpa Attila keresi majd a szerelemet, melyben Lékai-Kiss Ramóna lesz majd a segítségére.

Szóval izgalmas ősz előtt állunk, rengeteg műsorral, melyek közül régi és új programok is harcolnak a nézők kegyeiért. Erős szezon veszi kezdetét, és ebből a néző kerül ki nyertesen, mivel sok érdekes műsor mellett elszáll az unalom.

De hogy idén melyik tévé tudja magának elhódítani a nagyobb nézői tábort, arra majd csak december végén kapunk választ. Mi mindenesetre igyekszünk beszámolni mindenről, ami ezen az őszön történik a tévében.

Az idei őszi műsorokat összegző cikkünk ide kattintva érhető el, amely hamarosan az említett TV2-es műsorokkal frissül majd.

Fotó: TV2 Csoport,
Videók: TV2 Csoport

Szólj hozzá

TV2 Szerencsekerék Nagy Ő Dancing with the Stars Zsákbamacska Vigyázat gyerekkel vagyok! Ázsia Expressz Séfek séfe Sztárban sztár leszek Farm VIP Őszi tévés szezon 2022 Város vs Vidék Párharc Hazatalálsz Money or Love