2022. júl 11.

Már várják a jelentkezőket a Cápák között új évadába

írta: ReklámInvázió
Már várják a jelentkezőket a Cápák között új évadába

A Cápák között négy sikeres évad után most is várja azon vállalkozások jelentkezését, melyek tulajdonosai befektetőket keresnek üzletük fellendítésére, megerősítésére vagy megmentésére.

rtl_klub_tavasz_2019_1.jpg

Az RTL Klub üzleti showműsorának Cápái olyan üzletemberek, akik saját pénzüket kockáztatva döntik el, hogy beszállnak-e egy üzletbe, vagy sem. Az elmúlt évadok során ennek köszönhetően több tucat kis-, és középvállalkozás, valamint startup talált befektetőt és üzleti mentort magának. 

Ezek a cégek - kapcsolatrendszerüket kiterjesztve, eladásaikat felpörgetve, árbevételüket megsokszorozva váltak a piacon még ismertebbé - és tudtak a Cápák segítségével jövedelmezőbb vállalkozást építeni. 

A Cápák között ötödik évadába jelentkezők azon túl, hogy a műsorba bekerülve megkaphatják az üzleti partnerek támogatását, a műsor sikerének köszönhetően országos népszerűségre is szert tehetnek. A műsor szakmai partnereinek köszönhetően pedig plusz támogatásokat és üzleti lehetőségeket kaphatnak azok, akik bemutatkoznak az RTL Klub üzleti showműsorában.

Aki úgy érzi, hogy vállalkozásával, vagy üzleti ötletével szeretne a Cápák elé állni, az alábbi linken jelentkezhet az üzleti showműsorba: https://rtl.hu/capakkozott/jelentkezz - áll az RTL Magyarország mai sajtóközleményében.

A Cápák között tehát ezúttal már az ötödik évadával tér vissza az RTL klub képernyőjére. Az előző széria új időpontban, vasárnap esténként mutatkozott be a csatornán, ahol meglepetésre hatalmas sikert ért el, ezért nem véletlen, hogy készül az üzleti reality folytatása. 

Szólj hozzá

RTL klub Cápák között