2022. jún 27.

Csoportos létszámleépítés a Life TV-nél, az összes műsorvezetőt kirúgták

írta: FoA
Csoportos létszámleépítés a Life TV-nél, az összes műsorvezetőt kirúgták

Szinte mindenkit kirúgtak a Life TV-t is üzemeltető Media Vivantis Zrt.-től, írja ma reggel a Blikk. A lap úgy tudja, a csoportos létszámleépítés fő oka a költségcsökkentés, amely a kormányközeli médiában mostanában úgy száguld végig, mintha valamiféle szélvihar keletkezne, ami csak rövid ideig tombol.

letoltes_2.png

A létszámleépítéshez több dolog is társul. Például, nem dolgozik tovább a cégnél Hajdú Péter vezérigazgató sem, és - mivel az arcok is repültek - a műsorok is megszűnnek, vagy csak ismétléseket láthatnak belőlük a nézők Így, nem lesz többé

  • Ébredj velünk Ábel Anita, Csonka András, Bereczki Zoltán és Holdmapf Linda vezetésével
  • Activity Ábel Anitával
  • Frizbi és Összezárva Hajdú Péterrel
  • és a Van Életünk, melyben például a Gáspár család is szerepelt.

A csatorna fellendülése 2020 őszén kezdődött. Akkor Hajdú Péter azt nyilatkozta, nagy tervei vannak a csatornával, az általa vezetett Összezárva pedig összesen négy évadon keresztül hozta a nagyobbnál nagyobb nézettségi rekordokat a Life TV-nek.

Ahogy korábban említettem, ezentúl a csatornán kizárólag ismétlések lesznek láthatók, ezek után pedig az is kérdés, hogy az ismétlésekkel mennyire éri meg fenntartani a Media Vivantishoz tartozó két csatornát, a Life és az Ozone TV-t, mindenesetre az már biztos, hogy a hírek igaznak bizonyultak, mivel Vaszily Miklós már megerősítette a bulvárlapnak az értesüléseket.

life-tv-ebredj-velunk-abel-hajdu-holdampf-csonka-768x512.jpg

Közben a Media1-nek Vaszily Miklós elárulta, a létszámleépítésekre azért van szükség, mert nem bizonyult fenntarthatónak az a koncepció, amibe Hajdú Péter két éve belevágott. A csatorna tulajdonosa elárulta, Hajdú utódja Szabó Péter korábbi terjesztési igazgató lesz, emellett pedig megválnak Kiss Péter programigazgatótól is.

Vaszily továbbá elmondta, a csatornák lehetőségeihez mérten ezentúl vásárolt tartalmakkal töltik majd fel a két csatorna műsorszerkezetét (amiben elvétve lesz majd saját gyártás, de ahogy azt már fentebb írtam, ezek is csak ismétlések lesznek).

A Life TV elmúlt két évét többnyire mi is végigkövettük, ide kattintva az utóbbi években írt cikkeinket a tévével kapcsolatban el lehet olvasni.

Fotók: Media Vivantis

Szólj hozzá

Life TV