2022. jún 22.

Indul a ValóVilág 11, már lehet jelentkezni

írta: ReklámInvázió
Indul a ValóVilág 11, már lehet jelentkezni

Magyarország egyik legsikeresebb valóságshowja újra beköltözik az otthonokba: mától lehet jelentkezni a ValóVilág 11. évadába!
vv11.jpg

A ValóVilág (gyártó: Paprika Studios) előző évadának győztese Vivi már megvalósította álmait és meghódította a világot. A hamarosan induló valóságshow 11. szériájába jelentkezők is lehetőséget kapnak erre, hiszen Magyarország elsőszámú “luxusbörtöne” ismét várja lakóit és ígér számukra életreszóló kalandot.

A tét most is hatalmas, hiszen aki a leendő villalakók közül a legjobbnak bizonyul, 36 millió forinttal lesz gazdagabb. A https://rtl.hu/valovilag/jelentkezz linken már elérhető az oldal, ahol jelentkezhetnek azok, akik meg akarják élni az álmaikat.

Azok, akik az új évad indulásáig sem szeretnének ValóVilág nélkül maradni, az RTLMost+ felületen visszanézhetik az egyes szériákat. - áll az RTL Magyarország mai sajtóközleményében.

Aki esetleg kedvet kapott volna a villaléthez, ide kattintva jelentkezhet a műsorba.

Ahogy azt már olvasóink megszokhatták, hamarosan ismét jelentkezünk majd egy olyan cikkel, melyben összefoglajuk, mit lehet majd látni 2022 őszén a kisebb, illetve  a nagyobb kereskedelmi tévék kínálatában, melyben a Való Világ is szerepel majd.

Fotó: RTL Magyarország

Szólj hozzá

RTL II ValóVilág11