2022. máj 29.

Júniusban indul a Nyár 22 a Duna TV-n

írta: FoA
Júniusban indul a Nyár 22 a Duna TV-n

Tavaly mi is beszámolunk róla, hogy 10 év után, 2021-ben már nem a Balatoni Nyár lesz a Duna (és korábban az M1) nyári magazinműsora. Akkor a műsor neve Nyár 21 volt, most pedig kiderült néhány részlet az idei szezonnal kapcsolatban.

nyar22.png

Nyár 22 címmel június 13-tól ugyanis ismét jelentkezik majd a nyári hétköznapokon és szombaton reggel élőben a magazin a Duna TV-n. A műsor házigazdái nem változnak, továbbra is Fodor Imre és Rátonyi Krisztina, illetve Forró Bence és Somossy Barbara vezeti majd a nyári műsort, derült ki a Médiaklikken közzétett videóból. A pontos helyszín jelenleg nem biztos, de meglepő lenne, ha nem Révfülöp lenne, évek óta ugyanis ez a város adja a helyszínt a műsorhoz.

A műsor megjelenésével egyébként nyári szünetre vonul a Család-barát, ezzel együtt pedig kisebb változások jönnek majd a délelőtti sávban majd a nemzeti főadón, a Nyár 22 ugyanis a hét hat napján már délelőtt 10-től elindul és egészen délig tart. 

A műsor egyébként elsősorban abban különbözik a Balatoni Nyártól, hogy itt már nem a Balatonon, és a környező települések fókuszán van a hangsúly, hanem az egész országon, és a különböző települések programjait, helyeit igyekeznek bemutatni a műsorvezetők és a riporterek.

Nyár 22 június 13-tól minden hétköznap és szombaton 10 órától a Duna TV-n.

Szólj hozzá

Duna TV MTVA Nyár 22