2021. dec 16.

Idén is lesz Fókusz adománygyűjtés!

írta: PéSza2
Idén is lesz Fókusz adománygyűjtés!

Sok éve hagyomány már az RTL-en, hogy év végén a Fókusz karácsonyi adománygyűjtő akciót szervez azoknak akik ezt nem tehetik meg. Ez idén se szakad meg és december 23-án újra élőben gyűjtenek adományokat:
raw.jpg

Az Ökumenikus Segélyszervezet 2021-ben 26. alkalommal indította el Országos Adventi Pénzadománygyűjtését. A kampány részeként december 23-án 19 órától az RTL Klub Fókusz című műsora élő különkiadással jelentkezik. Az idei évben ez már a harmadik adománygyűjtő műsor. Az Ökumenikus Segélyszervezet és az RTL Magyarország évek óta sikeresen működik együtt az Országos Adventi Pénzadománygyűjtésben. A közös adománygyűjtés az idén sem marad el: december 23-án a Fókusz élő különkiadása alatt egy hívás vagy sms az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonalára 250 forint adományt jelent.

A beérkező adományok lehetővé teszik, hogy a következő esztendő hétköznapjaiban ételt, otthont és esélyt kaphassanak a rászorulók, köztük azok is, akiket az elmúlt két évet meghatározó járvány következményei sodortak nehéz helyzetbe. A műsor nézői megismerhetik a Segélyszervezet munkáját is: önkénteseikhez ezúttal a Fókusz három műsorvezetője is csatlakozott. Barabás Évi, Gál Petra és Tokár Tomi nemcsak az ételosztásban vesznek részt, hanem meg is látogatják azokat, akiknek segít az Ökumenikus Segélyszervezet: a társadalom perifériáján élőknek, gyerekeknek, átmeneti otthonban élő családoknak, időseknek, betegeknek, hajléktalanoknak.

Forrás és fotó: RTL Sajtóklub

Szólj hozzá

Fókusz RTL klub