2021. dec 15.

Szilveszterkor tér vissza a Szerencsekerék a TV2-re

írta: FoA
Szilveszterkor tér vissza a Szerencsekerék a TV2-re

2021 egyik legsikeresebb műsora a TV2-n a Szerencsekerék volt. A nyáron, Kasza Tibi vezetésével visszatért vetélkedő a TV2 2021-es, addig látott műsorai közül a legsikeresebbnek ez bizonyult, így azt már a csatorna korábban közölte, hogy jön a második évad, most pedig az is kiderült, hogy mikor lesz látható újra a gameshow.

20210706szerencsekerek.jpg

December 31-én, vagyis két hét múlva péntek este 19:35-kor új évaddal visszatér a legendás vetélkedő a TV2-re, derült ki a TV Mustra internetes TV újságból, valamint több, már nyomtatásban kiadott magazinból. Ezek szerint a gameshow új évadának premier része szilveszterkor közel három órás lesz, így 22:15-ig fog tartani, de azután sem kell elköszönnie a nézőknek a műsortól, mert éjfél előtt, 23:55-tól 0:05-ig még - legalábbis a TV műsor szerint - látható lesz a játék.

Azt, hogy ez csak egy különkiadás-e, vagy ez az új évad első része, azt még nem tudni, mindenesetre nem lenne nagyon meglepő, ha az új részek ez után, január 3-tól indulnának.

Arról, hogy mikor, melyik csatornán pontosan mit lehet majd látni a különböző csatornákon, arról hamarosan egy külön cikkben is beszámolunk.

Fotó: TV2 Csoport

Szólj hozzá

TV2 Szerencsekerék