2021. sze 20.

Változások mától a TV2-n, visszatér a Séfek Séfe

írta: ReklámInvázió
Változások mától a TV2-n, visszatér a Séfek Séfe

Ma este indul a TV2 2021-es őszi tévés szezonjának második felvonása, melyben a főszerepet majd a Séfek séfe játssza, de egy ma bejelentett műsorváltozás szerint képernyőre kerül a hétvégén brutálisan taroló Sztárban Sztár Leszek! is. További részletek alább.

1630571298-pph-temp-igjqll-jpg-20210902-1620-0-90-cr.jpg

Eddigi legkeményebb évadával érkezik szeptember 20-án a Séfek Séfe, amelyben nemcsak a versenyzők, de a séfek is a legnagyobb harcaikat vívják majd. A válogatók alatt az eddigieknél is sokszínűbb karakterekkel találkozhat Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes, akik számtalan feledhetetlen és sokszor számukra is meghökkentő pillanatnak lesznek majd tanúi. Most is futószalagon érkeznek hozzájuk a kreációk, amelyekről fogalmuk sincs, ki készítette. Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább a versenyben, majd kegyelmet nem ismerve, újabb kihívások elé állítva a versenyzőket kiválasztják 6 fős csapataikat, hogy aztán a legjobb 18-ból csak egy maradhasson.

A verseny utolsó megmérettetésén, a döntőben most is kétórás feszített munka vár a legjobbakra, hogy bebizonyítsák, nincs ember aki lefőzi őket a konyhában! A versenyzők három fogásos menüjüket korábbi csapattársaik segítségével készítik majd el, séfjeik pedig ekkor már csak szurkolhatnak tanítványaiknak. A Séfek Séfe fődíjáról a hazai gasztronómiai elit meghatározó alakjai döntenek, olyan szakemberek, akiknek a véleménye irányadó a minőségi vendéglátásban. Az este végén pedig kiderül, hogy ki lesz a Séfek Séfe, ki viheti haza a tízmillió forintos fődíjat és a 2 hetes franciaországi szakmai továbbképzést, a világ egyik leghíresebb séf iskolájában. - áll a TV2 Csoport korábban kiadott sajtóközleményében.

Ezen kívül ma egy rendkívüli műsorváltozás következtében a műsor vége után, 23:00-tól visszatér a Sztárban Sztár Leszek!, amely másfél órában idézi fel a második évadban már látott versenyzők produkciót. Az ismétlések minden hétköznap este lesznek láthatóak majd, ami azoknak - akik bírják hajnalig - lehet jó választás, akik még nem látták, vagy esetleg lemaradtak volna az eddig látott válogatókról.

Mától, vagyis szeptember 20-tól tehát így néznek majd ki a TV2 hétköznap estéi:

18:00 Tények
18:45 Tények Plusz
19:55 Mintaapák
20:40 Séfek Séfe
23:00 Sztárban Sztár Leszek!

Ezen kívül más változás is lesz a TV2-n, hétvégén indul ugyanis a Dancing with the Stars új évada, és folytatódik a Sztárban Sztár Leszek! is premier részekkel, előbbi szombaton 20 órától, utóbbi vasárnap 19:30-tól indul majd a Tények Plusz után a TV2-n.

Fotó: TV2 Csoport

Szólj hozzá

TV2 Séfek séfe Sztárban sztár leszek