2021. aug 16.

Indulnak a nagyszabású showk, jön az Álarcos Énekes és a Sztárban Sztár leszek!

írta: ReklámInvázió
Indulnak a nagyszabású showk, jön az Álarcos Énekes és a Sztárban Sztár leszek!

Ahogy arról már korábban mi is beszámoltunk az őszi műsorokat összegző cikkünkben, idén rendkívül sok hétvégi, nagyszabású showműsor érkezik majd az RTL klub és a TV2 képernyőjére. Na, ennek az első felvonása már két hét múlva, szeptember 4-től jönnek a várva várt bikicsunájok és nagy leleplezések. További részletek a TOVÁBB gomb után.

100010532_eva_6378_w.jpg

Kronológiai sorrendben haladva szeptember 4-én indul a Sztárban Sztár Leszek! második évada, amiben megújul a zsűri, vagy mentorgárda, vagy micsoda. Na mindegy, a műsort bővebben elemeztük ebben a cikkben, ami ide kattintva elolvasható. 

A műsor szeptember 4-én, szombat este indul, de akik azt gondolják, hogy új napra költözik a műsor, azok tévednek, ugyanis a show másnap, szeptember 5-én este is jelentkezik majd, és ez így lesz a következő hétvégén is, mindaddig, amíg a válogatók le nem zárulnak (ha az eddigiekből indulunk ki, akkor bizony csak négy válogató adás lesz, amit így le is tud majd két hétvége alatt a TV2).

A csatorna közleménye szerint az előválogatókra érkező több ezer jelentkező már az első pillanatban feladta a mestereknek a leckét, Tóth Gabinak, Köllő Babettnek, Majkának és Pápai Jocinak a derűs pillanatok mellett sokszor egymással is meg kellett harcolnia, mikor egy-egy versenyző sorsáról döntöttek.

Sokat küzdöttünk egymással, számtalan vitás helyzet volt, de rengeteget nevettünk is. Durva érzelmi hullámvasút volt az egész, én például többször sírva fakadtam - hol az egyik mestertársammal kialakult vita miatt, hol pedig egy-egy énekes produkcióját könnyeztem meg. Meghökkentő előadókból sem volt hiány, több olyan versenyző is érkezett, aki annyira extrém jelmezben állt színpadra, hogy halálfélelmünk volt a stúdióban” – árulta el Köllő Babett.

Pápai Joci azt mondta: elképesztően tehetséges új generációt fognak látni a nézők a TV2 képernyőjén hétről hétre, fantasztikus meglepetésekkel. És természetesen vicces produkciók is lesznek bőven, egyszóval garantált a szórakoztatás.

A Sztárban Sztár Leszek! új évada tehát szeptember 4-én, szombat este debütál majd a TV2-n, és a következő két hétben a hétvége mindkét napján új résszel jelentkezik a show.

Másnap, szeptember 5-én este debütál a harmadik évadával az RTL maszkos showja, az Álarcos Énekes. Az új évadra teljesen megújul a nyomozó, vagy detektívcsapat, és nem ez lesz az egyetlen változás.

39449211_9f99d30626f3be26021c2755b88bf226_wm.jpg

Az előző, 2020-as évad detektívei közül kivétel nélkül mindenki távozik, vagyis nem tér vissza a műsorba sem Sebestyén Balázs, sem Hargitai Bea, sem Gáspár Laci, sem pedig Csobot Adél. Helyükre egy elsőre megosztó csapat érkezik, a Reggeli egyik háziasszonya, Szabó Zsófi, a Tanár című sorozat főszereplője, Nagy Ervin, az előző évad Sütije, Fluor Tomi, és az énekesnő Szandi alkotta négyes fogja majd - megpróbálni - kitalálni, hogy kik rejtőznek a maszkok alatt, amikben szintén jön egy változás is.

A csatorna közleménye szerint a maszkok alatt Magyarországon először, egy duó is rejtőzik – azaz ketten vannak egy páros álarc mögött! A Csacsi és a Lovag rögtön két hírességet is rejt, sőt, az is garantáltan lázban tartja majd az egész országot, hogy vajon ki van a Cápa, a Róka, a Kacsa vagy a többi zseniális maszk mögött. 

Az Álarcos Énekes műsorvezetője egyébként továbbra is Istenes Bence marad, így ő lesz az egyetlen, aki a maszkos műsorban az állandóságot képviseli majd.

Álarcos Énekes szeptember 5-től minden vasárnap este az RTL klubon.

Fotók és videó: RTL Magyarország, TV2 Csoport

Szólj hozzá

TV2 RTL klub Sztárban sztár leszek Álarcos énekes Őszi szezon 2021