2021. aug 06.

Erős augusztus az RTL-es csatornákon!

írta: PéSza2
Erős augusztus az RTL-es csatornákon!

Hiába van még augusztus, az RTL Magyarország már most beizzítja rakétáit, hogy ezzel az erővel vágjanak neki az erős őszi időszaknak. A mai friss közleményből kiderült, hogy hamarosan érkezik a Jégvarázs 2, de indul egy új török széria is. Részletek a TOVÁBB mögött!

rtl_klub_black_logo.jpg

Augusztusban többek között olyan ikonikus filmeket kínálnak az RTL Magyarország csatornái, mint például a Star Wars: Skywalker kora, a Másnaposok 3., vagy a Csillag születik.

Számos izgalmas premier tartalom – mint például a Keresztanyu vadonatúj, második évada – mellett hétvégente a nagysikerű Rendőrakadémia-sorozat filmjei nyújtanak kikapcsolódást a tévénézőknek. A nyár utolsó hónapjában is lesz miből válogatniuk azoknak, akik inkább a hűs lakásban, a képernyő előtt próbálják átvészelni a kánikulát.

Augusztus 9-től a Keresztanyu és családja tér vissza a képernyőre, fordulatokban és humorban a második évadban sem lesz hiány Makkosszálláson. A vadonatúj évad minden hétköznap 20.00 órától látható majd az RTL Klubon, a sorozat epizódjai pedig az RTL Most felületén nézhetők majd vissza a televíziós sugárzást követően. A mi kis falunk rajongói is örülhetnek, hiszen augusztus 9-től nem csupán a makkosszállásiak, hanem a pajkaszegiek mulatságos mindennapjairól is szólnak majd az esték minden hétköznap 21.30-tól az RTL Klubon.

Az RTL Klub hétköznap délutánonként országos tv-premierrel várja a képernyő előtt ülőket. A Meryem című török filmsorozat a gyönyörű és szerény Meryemről szól, aki fülig szerelmes a fényes karrierre vágyó Oktayba. Hogy hogyan lesz a vágyott álomesküvő helyett árulás és rideg börtön Meryem sorsa, az kiderül hétköznap délutánonként 15.25-kor az RTL Klubon. Szerelem van a levegőben címmel vadonatúj sorozat indul augusztus 23-tól az RTL Klubon. A hétköznap délutánonként 16.40-től adásba kerülő, 2020-ban készült török sorozat középpontjában egy színlelt jegyesség és minden abból fakadó bonyodalom, félreértés, titkolózás és természetesen egy jókora adag humor áll.

Augusztusban a Film+ igazi kasszasikereket kínál a nézőknek szombat és vasárnap esténként 22.00 órakor. Jön a Másnaposok 3. része Bradley Cooperrel, a John Wick: 2. felvonás és 3. felvonás Keanu Reeves főszereplésével, a Dredd Karl Urbannel, valamint a Stephen King regényéből készült Az, amit ha eddig nem mertünk megnézni, most itt az ideje, hogy összeszedjük hozzá minden bátorságunkat. Augusztus 20-án pedig a Star Wars rajongók is örülhetnek, hiszen a saga lenyűgöző befejezését, a Star Wars: Skywalker kora c. filmet tűzi képernyőre a Film+ 19.00 órától.

A mozirajongók az RTLII-n sem maradnak filmélmény nélkül. Egy szenvedélyes kapcsolatról és a showbusiness kegyetlen világáról szól a Bradley Cooper és Lady Gaga főszereplésével készült Oscar-díjas Csillag születik, amely augusztus 20-án 21.00 órától kihagyhatatlan ünnepi program az RTLII-n.

A Cool-on hétköznap kora esténként a megújult Magnum című sorozat várja a nézőket. A legendás magánnyomozót, Thomas Magnumot ezúttal a Suicide Squad – Öngyilkos osztagból is ismert Jay Hernandez alakítja. A 80-as évek népszerű sorozatának rajongói számára újdonság, hogy bajusz már nincs, ellenben van sárm, akció és csillogás minden mennyiségben, a sorozat helyszínéül pedig ezúttal is a gyönyörű Hawaii szolgál. A Cool augusztus 29-től a Gyilkos lelkek izgalmas, 2. évadát hozza el a nézőknek. Az amerikai krimisorozat középpontjában Malcolm Bright, a New York-i rendőrség profilozója áll, aki súlyos alvásproblémákkal küzd elviselhetetlen rémálmai miatt, és aki nem mellesleg a zseniális sebész és egyben sorozatgyilkos, Dr. Martin Whitley fia. Malcolmot gyermekkora óta kísérti a gyanú, hogy valójában ő is olyan, mint börtönben ülő apja, akit időnként meglátogat, hogy a bűnügyek felderítéséhez a segítségét kérje.

Akinek a nyomozásból nem elég, az a Sorozat+-on bekapcsolódhat Monk – A flúgos nyomozó kalandjaiba, a csatorna minden hétköznap 17.00 órától dupla epizóddal vetíti a különc, de zseniális nyomozó nem mindennapi bűneseteit.

Ebben a hónapban az RTL+-on is a rendőröké a főszerep: augusztusban szombat és vasárnap esténként 21.00 órától mindannyiunk régi nagy kedvence, a Rendőrakadémia-sorozat filmjei nyújtanak szórakozást az egész családnak. Az RTL+ ugyanis az augusztusi hétvégéket teljes mértékben a Rendőrakadémiának dedikálja, a sorozat mind a hét filmje egytől egyig bemutatásra kerül a nyár utolsó hónapjában.

Kicsiknek és nagyoknak nyújtanak felhőtlen szórakozást az augusztus 28-án és 29-én bemutatásra kerülő Disney-filmek a Disney – A nagy hercegnő ünnepség keretében. A nyár utolsó hétvégéjén a Cool a Hamupipőke legújabb feldolgozását hozza el a nézőknek Cate Blanchett és Lily James főszereplésével, Kenneth Branagh rendezésében. Az RTL Klub pedig mindjárt három hercegnős filmet is bemutat: a nagy klasszikus A kis hableány, az örök kedvenc Jégvarázs 2., valamint a Patrick Dempsey és Amy Adams főszereplésével készült Bűbáj az egész családnak kikapcsolódást kínál augusztus utolsó hétvégéjén. És ez még nem minden, hiszen a Disney-filmek mellett nem akármilyen nyereményjáték is indul majd, ahol értékes Disney-ajándékokkal gazdagodhatnak a szerencsés nyertesek. - áll az RTL Magyarország mai sajtóközleményében.

Fotó: RTL Magyarország

Szólj hozzá