2021. júl 01.

Július 19-én jön a Házasodna a gazda új évada!

írta: PéSza2
Július 19-én jön a Házasodna a gazda új évada!

A Házasodna a gazda az elmúlt évek egyik nagy visszatérő műsora volt az RTL klubon, mely az elmúlt években nagy sikerre tett szert. Idén a tavalyihoz hasonlóan ismét napiban lesz látható a műsor, mely már az őszi szezon előtt nyáron képernyőre tesz az RTL. Részletek a mai közleményben a TOVÁBB mögött!

hazasodna_a_gazda_billboard_preview.jpg

Az RTL Klub nagysikerű társkereső realityjének 4. évada nyár közepétől minden hétköznap este lesz látható a csatornán.  Az epizódok az RTL Most+ platformon is megtekinthetők. Július 19-től az RTL Klubon négy gazda párkeresését követhetik nyomon a nézők. Viki, Gergő, Zoli és Pista gazda végre találkozhatnak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik szeretnének velük megismerkedni. A műsor idén is minden hétköznap este lesz látható, így napi rendszerességgel követhetik nyomon a nézők a szerelmi szálak alakulását.

Az első adásban, a rapid randik láthatóak majd. A gazdák saját otthonukban fogadják a levelek alapján kiválasztott hölgyeket és urakat, így sokkal több idejük lesz az ismerkedésre. A szingli párkeresők bőrönddel érkeznek, hiszen lesz, aki az első találkozást követően ott is maradhat a gazdánál és lehetőséget kap arra, hogy megtapasztalja a vidéki élet különleges miliőjét.

Az idei évadban Pista gazda 60 évesen vállalkozott arra, hogy kamerák előtt keressen párt. A rapid randikon pedig lesz olyan gazda, akinek a lélegzete is eláll annyi jelentkező érkezik hozzá. A műsorvezető, Nádai Anikó, most is igyekszik tanácsokkal és útmutatással ellátni a gazd-asszonyt és gazdákat a párkeresés útvesztőjében. Házasodna a gazda, július 19-től minden hétköznap az RTL Klubon! - közölte a csatorna.

Fotó: RTL Magyarország

Szólj hozzá

RTL klub Házasodna a Gazda!