2021. jún 29.

Németh Kristóf és Farkasházi Réka is visszatér a Barátok köztbe

írta: FoA
Németh Kristóf és Farkasházi Réka is visszatér a Barátok köztbe

Mint ahogy az ma kiderült, közel 23 év után július 17-én, szombaton este búcsúzik a képernyőről a Barátok közt, amely az utolsó részeire tartogat még bőven meglepetéseket. Nemrég Magdi anyus tért vissza Nóra (rém)álmán keresztül, most pedig Fodor Zsóka után újabb szereplők térnek vissza a legendás sorozatba, több-kevesebb kihagyás után. További részletek alább.

bk.png

A sorozat végére a teljes néhai Kertész család visszatér egy rövid időre. A mai esti Fókuszból kiderült ugyanis, hogy csütörtökön Fodor Zsóka után újból feltűnik a Mátyás Király téren

  • Németh Kristóf (Kertész Géza)
  • Janza Kata (Kertész Ildikó)
  • Som-Balogh Edina (Nádor Kinga)
  • és Farkasházi Réka (Kertész Mónika) is. 

Többen közölük nagy visszatérők, Németh Kristóf 8, Som-Balogh Edina három, Farkasházi Réka pedig 13 év kihagyás után lesz látható a hamarosan véget érő napi szériában.

A történet szerint a rég nem látott családtagok Vili bácsi születésnapjára érkeznek vissza egykori otthonukba, ahol a születésnapi buli "nagyobb durranással ér véget, mint azt gondolták".

A készítők egyébként hatalmas fordulatokat és még további nagyobb visszatéréseket ígérnek, tehát érdemes lesz a következő két és fél hétben még a barátokkal tartani 17:05-től, és a késő esti híradó után az RTL klubon.

Fotó és videó: RTL Magyarország

Szólj hozzá

Barátok közt RTL klub