2021. jún 29.

Július 17-én búcsúzik a Barátok közt

írta: FoA
Július 17-én búcsúzik a Barátok közt

Július 17-én, szombaton este 20 órától búcsúzik Magyarország leghosszabb ideje futó napi sorozata, a Barátok közt, melynek készítői a méltó befejezés mellett nagyszabású búcsúkampányba is kezdenek július 1-től, és most lehetősége lesz a nézőknek is arra, hogy egy-egy emléket szerezzenek a legendás sorozatból. Részletek a csatorna közleményéből a TOVÁBB után.

baratok_kozt_logo_1.jpg

"Új élet vár…” - utoljára csendül fel az RTL Klub meghatározó napi sorozatának főcíme 2021. július 17-én, 20 órakor, és a Mátyás király tér lakói elköltöznek a nézők otthonaiból.

A Barátok közt 1998. október 26-án indult útjára, amikor a produkció készítőinek legmerészebb álmaiban sem sejlett fel, hogy közel 23 évet ér meg a sorozat, mely egyedülállót alkotott a hazai televíziózás történetében; generációk nőttek fel rajta, legendájára vélhetően még évtizedekig emlékeznek majd.

Az RTL Klub július 1-jétől búcsúkampányt indít, melynek keretében plakátokon idézi fel az elmúlt közel két és fél évtized meghatározó pillanatait a 4-6-os villamos vonalán, "Köszönjük a 23 közös évet!” címmel. A Barátok közt online és social felületein visszatekintések lesznek láthatók, így ismét találkozhat a közönség a legemlékezetesebb jelenetekkel. Újra feltűnnek a régi kedvencek is a közösségi platformokon, ugyanis az egykori szereplők arról vallanak, hogy mit jelentett számukra a Barátok közt. Az esténként jelenleg is látható színészek pedig hosszabban emlékeznek vissza a sorozathoz köthető fontos eseményekre.

Július 01-jén a Vatera.hu közreműködésével jótékonysági árverés indul, melyen mindenkinek lehetősége nyílik licitálni a Barátok köztben látott ikonikus kellékekre, jelmezekre, díszletekre. Az aukción befolyó összeg az SOS Gyermekfalvak lakóinak életét könnyíti meg.

Magdi anyus a napokban történt visszatérése után újabb régen látott ismerősöket üdvözölhet a közönség, akik még izgalmasabbá teszik a történet befejezését, melyre 2021. július 17-én, 20.00 órakor kerül sor. Lesz, aki végleg elbúcsúzik a Mátyás király tértől, de olyan is lesz, aki épp most tér ide vissza. Szerelmek teljesednek be, és van, aki új lappal indul neki az ismeretlennek. De hogy kire vár a remélt boldog élet, és kire nem, az a Barátok közt utolsó, 10.455-10.456. epizódjaiból kiderül.

A búcsú alkalmából hamarosan több cikken keresztül idézzük majd fel a Barátok közt elmúlt 23 évének legemlékezetesebb pillanatait.

Fotó: RTL Magyarország

Szólj hozzá

Barátok közt RTL klub