2021. jún 09.

Különleges részekkel, és Magdi anyussal jön a Barátok közt

írta: FoA
Különleges részekkel, és Magdi anyussal jön a Barátok közt

Különleges részekkel jelentkezik hamarosan a Barátok közt. A leghosszabb ideje futó magyar sorozat bár hamarosan véget ér, az alkotók a korábbi ígéretük szerint a sorozathoz méltó befejezést alkottak, amelyre még egy ideig várni kell, de a sorozat készítői addig sem hagyják unatkozni a nézőket, ugyanis két, a történettől részben különálló, fantáziarészt is láthatnak majd a rajongók június 21-én, és 22-én, melyben szerepet kap Magdi anyus is. További részletek a különleges részről alább.

bot_6671.JPG

Mi lett volna, ha Magdi anyus nem hajol le azért a papírgalacsinért? - ezt a kérdést járja majd körbe a sorozat, melynek köszönhetően megtudhatjuk, hogyan alakult volna a sorozat szereplőinek élete, ha a Barátok közt közel 23 éves történetének egyik legemlékezetesebb jelenete nem történik meg.

A különleges epizód nem időutazás - tehát Magdi anyus jelenlétét leszámítva minden úgy lesz, mint ahogy azt most is láthatjuk - hanem egy játék, hogy mégis hogyan alakult volna a sorozat jelenlegi szereplőinek sorsa, ha a tragédia nem következik be.

Alább olvasható a két aktuális rész tartalma is.

Mi lett volna, ha eljátszanánk a gondolattal: Magdi anyus soha nem nyúlt azért a fránya galacsinért, és nem gurult le a lépcsőn… Hogyan befolyásolja mindenki életét egy ilyen apró változás? A Barátok közt kétrészes különleges fantázia-történetében a szereplők élete teljesen átváltozik. A sorozat készítői izgalmas kalandra hívják a nézőket, amelyben a szereplők a megszokott kedvencek, de történetük teljesen más.

A különleges részek ellenére is a sorozat néhány hét, vagy esetleg hónap múlva véget ér, amelyről már csak azért is nagy a titkolózás, mert korábban az egyik stábtag kiszivárogtatta a sorozat befejezését, amit a produkció úgy cselezett ki, hogy több befejezést is készítettek a Barátok köztnek, de azt, hogy pontosan hogyan is véget a széria, azt még a színészek előtt is titkolják.

Fotó: RTL Magyarország

Szólj hozzá

Barátok közt RTL klub Magdi anyus