2021. jún 08.

Indul a Nyár 21 a Duna TV-n

írta: FoA
Indul a Nyár 21 a Duna TV-n

Ahogy arról elsőként beszámoltunk, tíz év után idén nem a Balatoni Nyár lesz a köztévé nyári magazinműsora, idén ugyanis nemcsak a balatoni régió lesz fókuszban a műsornak köszönhetően, hanem az egész ország. A magazin egyébként - csakúgy, mint korábban a Balatoni Nyár esetében is - Révfülöpről jelentkezik, és a műsorvezetők sem változnak. További részletek a június 16-án, vagyis jövő szerdán visszatérő műsorról az MTVA közleményében.

nyar-21-logo.jpg

A közmédia magazinműsora Nyár 21 címmel június 16-tól látható a Duna Televízión. Medveczky Balázs csatornaigazgató a beharangozó sajtótájékoztatón elmondta, hogy a cím megváltoztatása is utal arra a szemléletváltásra, hogy bár a központ továbbra is Révfülöp, a műsor fókusza a Balaton mellett az egész országra kiterjed majd. Így teljes képet kaphatnak a nézők a belföldi idegenforgalom aktualitásairól, mindezt élő helyszíni kapcsolások során. A műsor naponta több turisztikai célpontról jelentkezik és beszámol a látnivalókról, érdekességekről, ezzel a képernyő előtt ülők is átélhetik az adott hely varázsát.

A 11. évad is a hazai országjáráshoz kapcsolódó témakínálattal várja a Duna nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00-ig. A Nyár 21 a legvonzóbb programlehetőségekkel készül kicsiknek és nagyoknak, bemutatja az aktuális nyári trendeket, kedvelt kirándulóhelyeket, valamint kevésbé ismert ösvényekre is invitál. A változatos, turistacsalogató újdonságok megismeréséről és az önfeledt kikapcsolódásról a műsor visszatérő házigazdái gondoskodnak: Rátonyi Kriszta és Fodor Imre, valamint Somossy Barbara és Forró Bence. Velük senki nem maradhat le a legjobb nyári élményeket ígérő eseményekről.

Fotó: MTVA

Szólj hozzá

Duna TV