2021. máj 31.

10 év után nem lesz Balatoni nyár idén a Duna TV-n

írta: FoA
10 év után nem lesz Balatoni nyár idén a Duna TV-n

A Balatoni nyár a köztévé egyik legsikeresebb magazinműsora, amely 2011 óta minden nyáron június közepétől egészen augusztus végéig jelentkezett előbb az M1-en, később a Duna TV-n. A nyári magazin a Balaton partjáról, Révfülöpről jelentkezett, amely tavaly a jubileumi, tizedik évadával jelentkezett a nemzeti főadón, a műsor azonban úgy tűnik, nem éli meg a tizedik születésnapját.

images_3.jpg

Tíz év után ugyanis idén már nem a Balatoni Nyár lesz a Duna TV nyári magazinja. Bár a szünetre vonuló Család-barát helyett idén is lesz délelőtti műsor a köztévén Nyár 21 címmel, amelyről bár sokat még nem lehet tudni, valószínűleg hasonló szellemben készül majd a produkció.

A Balatoni nyár egyébként a köztévé utóbbi éveinek egyik legsikeresebb műsora volt, bár az utóbbi időben már eléggé vesztett népszerűségéből. Korábban olyan ismert MTVA-s műsorvezetők vezették a műsort élőben, mint Jakupcsek Gabriella, Csiszár Jenő, Gundel-Takács Gábor, Rátonyi Kriszta, Harsányi Levente, Szujó Zoltán, vagy épp Borbás Marcsi.

Fotó: MTVA

Szólj hozzá

MTVA Balatoni nyár