2021. ápr 24.

Nem megy az X-faktorba Majka, marad a TV2-nél

írta: FoA
Nem megy az X-faktorba Majka, marad a TV2-nél

Néhány hónappal ezelőtt vetette fel a Blikk, hogy Majka a TV2-nél lejáró szerződése után az RTL klub X-faktor c. showjában találhatja magát - feltéve, ha igent mond egykori csatornájának ajánlatára. A rapper-showman azonban a Bors ma megjelent cikke szerint nemet mondott az RTL klubnak, és már újra a TV2 csapatát erősíti.

32867206-2519202-aa83b71f5fbff4096ecc849c2d402e83-wm-2020-05-08-17-58-09.jpg

A bulvárlap azt is megtudta, hogy 2017 óta Majkát az RTL klub háromszor próbálta átcsábítani, sikertelenül.

"Csak akkor tudok valamit szívvel-lélekkel csinálni, ha jól érzem magam benne, ha olyan emberekkel vagyok körülvéve, akiket ismerek, akikben megbízom, akikkel szeretek együtt dolgozni. A TV2-nél adottak ezek a körülmények, az elmúlt közel Tizenöt évben sok mindent csináltunk együtt. Csapatjátékos vagyok, és én ezt a csapatot választottam"  - mondta Majka a lapnak, aki egyébként 2010 óta erősíti a TV2-t, és bár tavaly csak egyetlen műsorban láthattuk, idén ősszel azonban új műsorral tér majd vissza a képernyőre.

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója szerint leginkább az lett volna a furcsa, hogy ha Majka igent mond az RTL-nek. 

"Az elmúlt évek tendenciája azt mutatja, hogy az RTL-től inkább elmennek, semmint odamennek műsorvezetők. A TV2 képernyős csapata a legerősebb az országban, az elmúlt években olyan sztárok csatlakoztak hozzánk, mint Ördög Nóra, Stohl András és legutóbb Kiss Ramóna."

Azzal, hogy Majka nemet mondott az RTL klubnak, továbbra is nagy kérdés maradt, hogy Lékai-Kiss Ramóna (szintén TV2-höz való) távozása után ki, vagy esetleg kik vezeti(k) majd a showt, amelynek mentorcsapata is valószínűleg megújul majd.

Frissítés: 2021. 04. 25.

A Telex közben kiderítette, hogy Majka egyáltalán nem is kapott "mesés ajánlatot" az RTL Magyarországtól. A lapnak Kolosi Péter elmondta, hogy előbb Majka kereste meg őket különféle ötletekkel, de az RTL néhány nap után nemet mondott Majka elképzeléseire. Később a lap kereste Majkát, aki az üggyel kapcsolatban annyit közölt, hogy nem tud mit mondani erre a feltevésre. A Bors tegnapi cikke nyomán pedig annyit mondott az RTL vezérigazgató-helyettese és programigazgatója, hogy a csatornát a bulvárlap nem kereste meg.

A Blikk is részletesen írt arról, hogy mi is történhetett pontosan. A bulvárlapnak Kolosi Péter részletesen kifejtette a februárban történteket. "Mielőtt lejár Majka Tv2-és szerződése, valamilyen módon mindig meg szokta keresni az RTL Magyarországot. Most februárban először közös ismerősökkel, nem is eggyel “üzente meg”, hogy tavasztól “szabad”, majd ő maga is megkeresett, hogy ezt elmondja. Már akkor jeleztem neki, hogy ne számítson semmilyen ajánlatra, mert tudom, hogy ha tennék, előbb-utóbb a sajtóban olvasnám a részleteket. De persze, szívesen beszélgetek vele, hiszen régen ismerjük egymást, és ha szeretne valamit, mondja nyugodtan. Ezek után találkoztunk is, elmondta, hogy váltani akar, sőt konkrét elképzelései voltak, mely műsorainkban szerepelne. Február 13-án még írásban is részletezte, mik lennének fontosak neki egy megállapodásban. Gondolkoztunk néhány napot, majd visszahívtam, és megmondtam neki, hogy nem látjuk jelenleg a helyét sehol az RTL Magyarország csatornáin, de ha gondolja, ne köteleződjön el túl hosszú időre a TV2-nél, és majd beszéljünk egy év múlva. “Akkor most kikosaraztál” - mondta. Nem cáfoltam, és azóta meg mégcsak nem is beszéltünk" - nyilatkozta a Blikknek Kolosi Péter

Fotó: TV2

Szólj hozzá

TV2 Majka X-faktor RTL klub