2021. feb 22.

Árpa Attila az Apatigrisben is szerepet kapott!

írta: PéSza2
Árpa Attila az Apatigrisben is szerepet kapott!

Árpa Attila hazánk egyik legismertebb televíziós személyisége, aki már rengeteg műsorban és sorozatban mutatta meg tehetségét. Jelenleg a Keresztanyuban láthatják a rajongók, de ettől a héttől már az Apatigrisben is képernyőn lesz a színész. További részletek a csatorna sajtóközleményéből a TOVÁBB gomb után!apatigris_musorinfonelkul_v2.png

Az új évadban emellett számos közismert és közkedvelt színművész is feltűnik majd epizódszereplőként. Február 28-án folytatódik az RTL Klub saját fejlesztésű sorozata, az Apatigris. A Labanc-család életében ismét felbukkan Artúr, aki egy hosszú utazást követően, testileg-lelkileg új emberként tér vissza a szomszédba. A karaktert eddig megformáló Kamarás Iván más jellegű elfoglaltsága miatt nem tudott részt venni a folytatásban; a középkorú ügyvéd szerepét a második évadban Árpa Attila alakítja majd.

Az új évadban fontos szerep jut Schneider Zoltánnak, aki egy ügynökség vezetőjeként nehezíti meg az Apatigris (Scherer Péter) és legidősebb lánya (Rujder Vivien) életét. Balázs Andrea egy kotnyeles titkárnőt, míg Kovács Lehela Drága Örökösök Szappanos Kristófja – egy rezignált informatikust játszik majd, de a második évadban feltűnik az RTL Klub Alvilág című sorozatának Milánja, Rajkai Zoltán is. A rajongóknak nem kell majd nélkülözniük Haumann Pétert sem, aki ezúttal is bölcs tanácsaival igyekszik egyengetni a társkeresés rögös útját járó Apatigrist. Szintén visszatér a nagyszájú Kitti (Molnár G. Nóra), a Szandra (Michl Juli) barátnőjét alakító Walters Lili pedig Laura (Schmidt Sára) és Gábor (Medveczky Balázs) életébe kavar majd bele. És ha már kavarás: Mészáros Máté egy sokat látott szakácsot alakít majd, aki a nagybetűs életben kissé elveszett Gábort próbálja mentorálni.

Az Apatigris showrunnere Herman Péter, a 2. évad évad főrendezője Kovács Dániel Richárd, társrendezője Kovács István. A képi megvalósításért az Alvilágot is fényképező Szecsanov Martin felelt, míg a forgatókönyveket az első évadot is jegyző Köbli Norbert és Csurgó Csaba írta. A sorozatot a Paprika Studios gyártotta (producer: Erdős Ákos, line producer: Bene Krisztina)

Az Apatigris 2. évada február 28-tól minden vasárnap este a Híradó után érkezik az RTL klub képernyőjére.

Fotó: RTL Magyarország

Szólj hozzá

Árpa Attila RTL klub Apatigris