2021. jan 16.

Visszatérő, és új műsorral is jön februártól a Life TV

írta: FoA
Visszatérő, és új műsorral is jön februártól a Life TV

Amikor közel egy évvel ezelőtt kiderült, hogy Hajdú Péter lesz a Life TV-t és az Ozone TV-t is működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója, akkor várható volt, hogy indulnak majd új műsorok a csatornán. Ősszel így is lett, rögtön három, sikeres saját gyártású program is indult a Life TV-n, a Bréking, a Vacsorakirály, és az Összezárva Hajdú Péterrel. 2021-ben pedig nem áll meg a csatorna, februártól visszatér egy hónapos szünetéről az egyik népszerű műsor, és indul egy új is, ezekről alább lehet olvasni.

letoltes_2.png

Február 1-től folytatódik a Bréking, amelyet legutóbb szilveszter este láthattak a nézők. A bulváros talkshowban a korábbiakhoz képest változás lesz, hogy két műsorvezető, Hajdú Steve és Holdmapf Linda távozik a műsorból, e mögött valószínűleg az áll, hogy ők egy, szintén ugyanezen a napon induló másik műsorban lesznek majd érdekeltek. Rajtuk kívül egyébként más változás nem lesz, a műsor minden hétköznap 22 órától várja a nézőket Szabó Dóra, Berki Krisztián, és Demcsák Zsuzsa vezetésével.

Szintén ezen a napon reggel indul egy vadonatúj ébresztő műsor is a csatornán Ébredj velünk! címmel, mely minden hétköznap reggel 7 és 10 óra között igyekszik majd megkönnyíteni a nézők reggelét. A műsor vidámnak ígérkezik majd, erre pedig a két műsorvezető páros is garancia, ugyanis a csatorna nézői Csonka Andrással és Ábel Anitával, valamint a Brékingből távozó Hajdú Steve-vel és Holdmapf Lindával kezdhetik a napot.

life-tv-ebredj-velunk-abel-hajdu-holdampf-csonka-768x512.jpg

"A legélőbb reggeli műsor, sztárvendégekkel, megható történetekkel. Ébredj velünk: humor van benne!" - áll a műsor leírásában, amely tehát február 1-től minden hétköznap reggel hét órától lesz látható, ezzel pedig a Life TV lesz az M1, a TV2, az RTL klub, és az ATV után az ötödik nagyobb csatorna, aki harcba száll a nézők kegyeiért reggel is. 

A csatornán a saját gyártások mellett nagy hangsúlyt fektet a vásárolt szappanoperákra is. Ez februártól sem lesz másképp, este 20 órától tovább dübörög tovább a szilveszter este indult Mr. Wrong, és 21 órától az Elsöprő szerelem c. török sorozat is.

Fotók: Life TV

Szólj hozzá

Ébredj velünk! Life TV Bréking