2021. jan 04.

2021-ben is Házasodna a Gazda

írta: FoA
2021-ben is Házasodna a Gazda

A sikerszéria folytatódik! Idén újra adott a lehetőség a Házasodna a gazda 4. évadában, hogy az egyedülálló gazdák országos társkereső hirdetést adjanak fel. 

A 2020-as, harmadik évadban 3 gazda döntött úgy, hogy megpróbálja a választottjával és Roland gazda azóta is együtt él Nikivel, ez pedig bizonyítja, hogy nincs lehetetlen és egy koránt sem hagyományos társkereső műsorban is sikerülhet megtalálni az igaz szerelmet.

image_c06f194a2340a2f81e24e2281fee.jpg

2021 januárjától az RTL Klub keresi azokat a gazdasszonyokat és gazdákat, akik földművelésből, borászatból, állattartásból, erdő-, hal- vagy biogazdálkodásból élnek, önálló egzisztenciával rendelkeznek, keményen dolgoznak és szeretnének párt találni maguknak.

A jelentkezésre buzdító felhívás január 4-től látható majd a képernyőn. A műsor -  ahogy az előző három évadban - a gazdák világába kalauzolja a nézőket, ahol a ház, a kert, az állatok és a föld van a középpontban. Ennek köszönhetően  a Házasodna a gazda nem egy hagyományos párkereső műsor, mert a társkeresés mellett azt is bemutatja, hogy milyen különleges miliője és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ennek pedig fontos részei az  állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amikhez egy  gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.

A műsorba január 4-étől várják a gazdák jelentkezését, a Házasodna a gazda oldalon - áll a csatorna közleményében

Fotó: RTL klub

Szólj hozzá

RTL klub Házasodna a Gazda!